Új hozzászólás Aktív témák
-
underdark
aktív tag
válasz
toome1985
üzenetére
Nem egy vásziszdász

Szerintem sokkal jobb mint a FUT, mert itt inkább érzem azt, hogy ez az én csapatom, mert nincs ez a kapcsolat hülyeség, ami annyira megköti az ember kezét, hogy a végére mindig uazt a csapatot lehet csak összehozni (és ellenfeleknél is kb uazok szerepelnek), nincs szabad érzése az embernek, ha ezt kivennék belőle akkor lenne igazán Ultimate Team az Ultimate Team
, de ez nem ide tartozik, nah:Jó lenne tudni, mi az amit nem értesz?
Leglényegesebb, hogy a játékosok fejlődnek, ideiben azt hiszem már lvl75 lehet a max szint egy játékosnál, eddig 50 volt
Minden változással és új igazolással romlik a csapat egysége (Team Spirit) és ezzel a játékosok teljesítő képessége
A tapasztalt játékosokat, ha már nincs rá szükséged ne rúgd ki a csapatból azért a kevés GP-ért, inkább csinálj belőlük edzőt és használd fel valamelyik "kulcsembereden" így növelve a fejlődésétDe ha leírod mi érdekel tudunk segíteni szerintem

Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 3 játékok
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- Ghost of yotei
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / ThinkStation P330 SFF/számla, garancia
- Lenovo Flex 5 - 14.0" Touch WUXGA - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB - Win11 - Garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

, de ez nem ide tartozik, nah: