Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
77Guba
aktív tag
Köszönöm!Azt tudja vakaki,hogy ha licitálunk az aukciós házban,de nem mi nyerjük a licitet,akkor visszakapjuk a pénzt?
-
underdark
aktív tag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
pedig le lehet vedekezni oket, szelso vedoknek hasznalni kell a man markingot, ez alap dolog
meccsen pedig hamar latszik ki mit nyom, ennek fuggvenyeben a vedelmi vonalat mozgatni kell
ha ellebfelnel van labda a D-pad bal-jobb irannyal lehet allitani
en altalaban visszabb huzom mindig oket + vedekezo mentalitas -
ProEvoFan
nagyúr
Igen panaszkodok.Ha vennék harmincezer forintért cointot, lenne esélyem ellenük.Nem az a legnagyobb baj hogy a kezdőcsapata a sztárokból áll, hanem a cserék is.Hiába fáradnak, jönnek cserébe a 90+ ratingos sztárok.Ezt csak valós pénzből lehet megoldani.Ha normálisan játszok, akkor nem lehet ennyi esélyem a pörgetésekre.Mondom, ha lenne offline division akkor ok lenne az egész myclub.Akkor nem érdekelne a sok pénzes online huszár.Fifaban idén megoldották, remélem jövőre a PESben is beleteszik ezt az opciót.
-
Deck
titán
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Csak a panaszkodát lehet olvasni tőled mikor simán vehetőek azok is. Elég gyenge kifogás, hogy csak amiatt kapsz ki. Legalább van mire fogni nem?
Az meg, hogy kinek milyen játékosa van simán lehet, hogy csak jobbat pörgetett, többet játszik. Nem egyből a sok pénzeszsák ellen nincs esélyed duma kell hisz a szerződéseket akkor is fizetni kell nekik is, fáradnak is, és taktikázni is kell. -
ProEvoFan
nagyúr
Sorban tolom a vs com meccseket.Ugye itt a myclub játékosok csapataival sorsol össze, csak a gép irányítja.Nem gyenge csapatokat kapok.
Tele vannak sztárokkal.Minden poszton.Ronaldo, Messi, Griezmann, Suárez...stb... Online ugyan ez.A meccseket el is döntik nekik a sztárok (online, vs comban nem).Amíg nekem több helyzet kell egy gólhoz, addig nekik kb mindig bemegy az első, majd egy csomó ziccert kihagynak, mint ahogy én is...becseréli a maradék sztárt, és utána jól elver.Alacsonyabb divisionban ugyan ez.
Meg is untam az onlinet.Sajnos nem vagyok hajlandó cointot venni és pörgetni a fekete labdákat.Esélyem sincs online a sok pénzes zsák ellen.Mycluban megcsinálom a heti vs com challanget azt nekem ennyi volt a myclub pályafutásom.Pedig ha lenne offline division akkor maradnék a seggemen.Megyek MLt játszani. -
d3tox1c
senior tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Read aswell, of course

Koszi, csak gondoltam, hatha
-
d3tox1c
senior tag
Sziasztok. Meg mindig nem tudom hogy kell bekapcsolni a seged nyilat szabadrugasnal, tizenegyesnel, es hogy egyáltalán be lehet-e. Elore is koszi

-
toome1985
tag
-
underdark
aktív tag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Squad Managament -> Team Menu (nálam háromszög) -> Squad List -> Ceate a New ha erre gondolsz
Ha meg váltani szettnél csak kijelölöd a kívánt keretet és már át is vált rá, managernek maradhat ugyan az
Csinálhatsz magadnak akár 10 keretet is külön-külön, ha van hozzá elég emberedNekem van egy B csapatom itt főleg Silverek és néhány Godl van csak, Fittnes visszatöltésre használom főleg, meg némi GP-t gyűjteni velük, mert az ő szerződésük olyan 1000/ember környékén van
-
-
d3tox1c
senior tag
Egyre jobban belejovok

Rajottem, a becsuszas(nalam negyzet) gombbal vetodik a kapusom(hiaba nyomkodtam a kort, at van allitva nalam 😂😂),a kapu elott is egyre jobb vagyok, golokat lovok(vegre
), professional fokozat, minden manual.
Jo lesz ez, csak bele kell jonni
-
underdark
aktív tag
kezdek kifogyni a GP-ből, muszáj a második csapatomat nyomatnom egy kicsit

-
balazs025
senior tag
Sziasztok!
Teljesen új vagyok a PES világában, és abban kérném a segítségeteket, hogy megbízható, jelenleg viszonylag napra kész patch-t keresek PC-re , ami tartalmazza a csapatok neveit és mezeit. Honnan érdemes, ilyet letölteni és melyiket?
Előre is köszönöm a segítséget!

-
Deck
titán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
"A bírók sokszor össze vissza fújnak."
Ettől valós a játék

Amúgy minnél nagyobb nehézségen játszasz annál több mindent fúj le a bíró.
-
WhiteWalker
nagyúr
Ez a PES

Teljesen másképp kell hozzá állni és másképp is működik jatekmenetben mint a fifa. Ha eddig fifaztal azt felejtsd el amit onnan hozol.1: a kapus nálam oké, max a kiugratas gombbal jövök ki. A többit a gép intézi.
2: gólok teljesen random időben jönnek.
Annyi pl, hogy ha adott egy utolsó meccs egy csoportmeccsen, ami tovabbjutasrol dönt, az kb +1 fokozattal nehezebbek tekinthető.3: mivel elég ritka a szabálytalanság, így kevés a lap is. Ezen ne lepődj meg. Sokszor az odalepo szerelést is befujja a spori, néha lappal díjazza. A bírók sokszor össze vissza fújnak. Ezt is szokni kell, PES sajátosság.
A beallitasaim közül a passz, iveles, lövés az alap beallitason van.
Az ember váltás asszem semi-asist.
-
d3tox1c
senior tag
A 18ban mar nincs az a seged nyil szabadrugasnal, tizinel,kirugasnal?
Fura ez a jatek.
Sokkal jobb lenne, mint a fifa, szezont jatszok,mar megszoktam hogy nincs annyi minden(korites) mint fifaban, de valami megis hianyzik, hianyoznak.
1:nem ertem, probaltam mar mindenhogy a vedest,de a kapusom leggtobbszor teljesen onallo eletet el, ez nalam a legnagyobb minusz(nagy ritkan arra vetodik, amerre en szeretnem, de ez szerintem veletlen) .
2.Leggtobbszor 0-0ra all a jatek, es a 60ik,es a 70ik perc kozott kapom a golt, golokat. Addig miert nem?
3.Tegnap lejatszottam egy meccset, nem volt benne egy lap sem, egy szabadrugas sem, semmi(2x 10perc).
Pedig minden manual, de megis olyan erzesem van sokszor, mintha automata lenne.
Ti hogy allitottatok be a beallitasokat, mi manual, advance, basic, stb?
A trening resznel is teljesen el vagyok veszve, nem ertem hogy mukodik.
Nagyon szeretnem megszokni,mert jo jatek, de valahogy nem sikerul
-
Deck
titán
válasz
csababarca
üzenetére
Nekem szépen fut.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
csababarca
üzenetére
Azt is kell

-
Deck
titán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Énis ezt használom. A 2 szélsőm nagyon gyors. Sőt, a csapatomba a leggyorsabb játékosok kerülnek.
-
csababarca
őstag
sziasztok!
meg volt mi okozza a problémát, kipróbáltam "szüzen" nem patchelve a játékot, és úgy szépen fut. ahogy patchelem, elkezd akadozni.
kérdésem, hogy ha megveszem az eredeti játékot, azt is kell patchelni, hogy meglegyenek az eredeti csapatnevek, ligák, vagy azt online megoldja magától a pes?
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Én a Barcelonat kaptam.Szintén döntetlen, de büntikkel nyertem

Online taktika sajnos a szélen elfutnak Ronaldoval vagy másik sprinterrel, beadás, fejes...gól vagy nem.Ezt tolja a játékosok 90%a.
Hétvégén ráérek jobban játszani.Valaki jön online egy két meccset? -
WhiteWalker
nagyúr
Úgy látom nem jött át a lényeg

(#661) ProEvoFan: én minap toltam egy com challenget , a döntőben Superstar fokozat...Athletico Madrid ellen...
Ők 93-as Team Spirittel bírtak , én csapatom valami 75 körül...Beálltam védekezni , az edzőm csak 4-3-3--at tud..Sok közöm nem volt a meccshez , de 0-0-val kihuztam és 11-esekkel nyertem
, de nekem elég nehéz volt , vagy a csapatom gyenge , mert egyébként top player fokozaton megyek. -
77Guba
aktív tag
-
ProEvoFan
nagyúr
Nem vitatkozok.Nem vagyok pro játékos de online feltud baszni a játék.Nem csak ez, bármelyik.De itt kell játszani vs com challanget, mert pörgetni szeretnék.
Lehet hagyom a francba a myclubbot és csak offline játszok MLt meg a BLt, top playeren pont jó a nehézség. -
ProEvoFan
nagyúr
Mindenkinek van már Ronaldoja?!?!Csak nekem nincs...
Megint csak a sírós nagyarc miatt kaptam ki.
Szokásos online taktika.4-3-3.Szélen elfut, szélső középályásnak vissza passzol, bead....vagy fejes gól vagy nem.Ez megy folyamat...lol. -
Deck
titán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Majd biztos azért nem jutnak be az elődöntőbe mert, számodra unalmas..

-
d3tox1c
senior tag
Szogletnel, kirugasnal, szabadrugasnal stb, hogy lehet elohozni azt a nyilat?
-
77Guba
aktív tag
Valaki leírná majd,hogy mi változott a mai szerverkarbantartás után a MyClubban?Este 10-ig melózom,de kíváncsi vagyok a manager-ekre,a special agent-ekre,az új challenge-ekre.

-
toome1985
tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Tenyleg lehetne több jatekos. Bár ahogy irták en sem nezegetem h megint Ronaldo... ha gyenge az ellenfel akkor meg meccs kozben sem veszem eszre h van neki egy ket sztarja.
-
Deck
titán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Mindenki a legjobb játékosokból állítja össze a csapatát. Ha lenne Messid, Ronaldod akkor te nem játszatnád? Felesleges foglalkozni azzal kinek milyen csapata van

-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
ProEvoFan
üzenetére
A játékmenet hibátlan. Beleertve mindent. Labdatvetel, test test elleni küzdelem, gólok, stb stb.
Nekem inkább azzal van bajom amit felsoroltam. Ezt lehetne finomítani.toome1985?: nyilván fel lehet velük venni a versenyt, csak lehangolo mindenki ugyanazokat a játékosokat veszi. Csapatmez ami néha változik. Így kevésnek is érzem a játékos adatbázist. KB olyan mintha 30 jatekosbol állna az egész . Ezt kellene megreformalni a Myclubba.
-
toome1985
tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Hàt azért ez igy nem teljesen igaz. A pay to win itt sokkal kevesbe igaz mint mashol mert azert ha 3-4 csillagos a csapatod akkor az ellen is az lesz. Az hogy esetleg elerted az 5 csillagot az mar mas kerdes. Ott mar szerintrm eleg jo teamednek kell lennie. Ne azt nezegesd h Ronaldo, Messi, stb. Valoszinü egy Icardi, Perisiccel is ugyanolyan meccset jatszana az ellen, itt baromira nem igaz az hogy csak sztarokkal lehet ervenyesulni. Aki tud jatszani az elveri nagy esellyel azt aki nem tud. Azt sem erzem h lennenek god mode emberek. Messi is szerelheto siman. A tartalommal egyetertek. Bar a pes leaguet is tolhatnam, vannak azok a competitionok is amit ki sem probaltam. Online divisionban is boven van hova fejlodni. Div 1ig. A master liguet most kezdtem. Top playeren pont jo mert kuzdok minden meccsen a pontokert. Ui: Fifa 18 első fut online meccsem amikor kiprobaltam: csapatom a jatek altal adott random szar volt, ellenfel: Icon Ronaldo, Henry, C Ronaldo, Neuer, Ramos, Pique, meg tokom tudja kik. Ez div 10 első meccs. Ennyit a pay to win-ről. Meccs utan toroltem is, pedig maradt 9 oram az accesben.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
A felsoroltakban igazad van.De...a játékmenet annyira de annyira kurvajó, hogy azt szavakba nem tudom ölteni.Két három hete játszok a játékkal, kb 170 meccset letoltam már, erre tegnap David de Gea bemutatott nekem két olyan védés mozdulatot, amit még nem láttam a játékban

A gólok durván nem egyformák, a mozgásoktól és a foci élményétől még totál kész vagyok, annyira jó
Na ezért vettem meg a PESt.Nekem ez a lényeg.Ettől függetlenül igazad van, vannak hibái de a lényeg, ami fontos egy focis játékban avagy a gameplay, az tökéletes!!!
Amin változtatnék:
-gyorsabb töltés
-myclubban offline division -
77Guba
aktív tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Kaptam már ki gyengébb csapattól is...

-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
underdark
üzenetére
Örülünk Vincent, hogy a gameplay már már tökéletes , de a többi kullog mögötte rendesen...Ha értékeli kellene a játékot : 7.5 lenne részemről a kezdeti lelkesedés után...most hogy a "rózsaszin köd" alább hagyott. Kb 3 hete van meg a game , most már kijönnek a gyenge pontjai....vagyis jobban látom...

Pár hibát összegzem amin szerintem lehetne bőven változtatni:- irtó lassú menü betöltés és lépkedés
- coop szinte használhatatlan érdemben
- online meccsek PtoW kategóriába esik -
underdark
aktív tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
sajnos Konami az elmult par evet feladta a gameplayert cserebe, igy en nagyon bizok, hogy jovore egy tartalmas jatekot kapunk, addig jo lesz ez a resz visszaszokni

-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
underdark
üzenetére
Ez az undorító az egészben...Nem azt dijazza a játék aki jól, vagy sokat játszik hanem a PtoW

Fel lehet venni velük a versenyt nem erről van szó , csak egysíkú igy az egész...
Jó lenne az online móka mivel másabb a játék ember ellen , de így??
Jah másik , jól lenne ha a coop részt ránca szednék , lehessen online coopba ismerőssel játszani bármelyik kupát,bajnokságot stb stb...
-
d3tox1c
senior tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Azert meg fogom probalni

Minden manualra van allitva, nehogy mar nekem a kapus csinalja azt, amit akar o 😂😂😂 -
underdark
aktív tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
nem meglepő
sajnos a Coin hátránya ez, 100x jobb lenne a játék, ha csak a GP maradna, de hát ez már ilyen lesz sajnos
talán majd eljön az az idő is, amikor nem pay to win játékokkal kell játszani
több offline lehetspég lenne MyClubban engem biztos nem érdekelne az online egy percig sem, mondjuk most sem
-
WhiteWalker
nagyúr
Ugyanazok a csapatok pörögnek, ugyanazokkal a játékosokkal...

Kevés eltéréssel...
pl Ronaldo kezd , Messi csere...Mellette padon Mbappe..Neymar... "szuper"
d3tox1c: felesleges ezen rágodni , jobban úgysem fogsz védeni , még ha ez lehetséges is lenne. Kivitelezni is lehetetlen szinte...
-
d3tox1c
senior tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
?
Miért? Most ezt komolyan nem értem
-
Deck
titán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Már miért kéne?
Lehet pörgetni és a szerződéseket fizetni kell a nagy sztárok meg többé kerülnek, fáradnak is. Teljesen jó ez így. Na meg hiába van Ronaldoja, Messije ugyanúgy ellehet verni őket, nem kell ezt túl gondolni
Aki meg a megjelenés óta tolja annak persze, hogy jobb csapata van, lehet szerencséje is, vagy fizet. De ettől még nem nyer. -
ProEvoFan
nagyúr
Tegnap megcsináltam minden vs com challanget.Az a baj, hogy utána nem marad semmi játszható myclubban.Online meccsek nem dobnak fel.Főleg mikor 10x erősebb csapatok jönnek szembe.Maradona, Neymar, Ronaldo...stb alap náluk.Kár hogy nincs vs com division.

-
toome1985
tag
csak neked.
Ne kerdezd hogy kell beallitani. Fogalmam sincs. -
77Guba
aktív tag
A gép ellen már superstaron is simán nyerek,viszont az online rész nekem nagyon nehezen megy,eddig esélyem sem volt behúzni az online challenge-et.Ki fogom próbálni a gegenpress taktikát,hátha a letámadás beválik,most már próbálgatni kell a taktikákat,mert v.mi nem ok,illetve nekem sokkal több helyzet kell egy gólhoz,mint az ellenfeleimnek..
-
ProEvoFan
nagyúr
Vettem cointot tegnap meg ma.Esett két csatár.Welbeck és Zapata.Azóta jobban megy a játék.A 4-2-2-2 felállásban tolom, a csatárok nem kicsit jobbak így 80-81 ratinggal.Mi lenne ha esne egy feketelabdás CF
Juventus is megadta magát top playeren 
-
d3tox1c
senior tag
Huhhh,most neztem meg egy videot a cselekrol...
Nem gondoltam volna, hogy ennyi fele van benne.
Mar nagyon varom a 18at,hogy megerkezzen. Jo dontes volt valtani fifarol.
Mas:az edzeseket hogy jo beallitani? Milyen rendszer szerint megy, hogy mukodik? Nagyon el vagyok veszve ezen a reszen.
Master liege,professional, minden segitseg, assist offon. Nyerni meg nem sikerult, golt loni sem igazan, de egyre jobb vagyok,es nagyon bejon ez igy
Pes 17,meg kb 1 napig, es johet a 18. -
Deck
titán
Gép ellen gyakorlom a Superstar nehézséget, most már néha tudok nyerni és sok gyakorlással nem lesz itt se gond

Más: Tegnap öcsém ellen 2 kontrollerel játszottunk és hibaüzenet kaptam és a mezek, nevek stb a régiek voltak mielőtt megcsináltam volna. De csak ekkor. Rákeresve meglett a válasz, hogy a ps4 be hozzá kellett adnom a fiókját a családi csoprthoz és jó lett. Leírom ezt ide hátha majd valakinek lesz ugyanilyen problémája.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- Milyen házat vegyek?
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Automata kávégépek
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó megkímélt Xbox Series X 1TB
- Sony Playstation 5 DualSense
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- SATA SSD 256GB // 512GB // Számal + Garancia //
- iKing.hu Nothing Phone 2 Pro 8/128GB White használt karcmentes 6 hónap garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Tele vannak sztárokkal.Minden poszton.Ronaldo, Messi, Griezmann, Suárez...stb... Online ugyan ez.A meccseket el is döntik nekik a sztárok (online, vs comban nem).Amíg nekem több helyzet kell egy gólhoz, addig nekik kb mindig bemegy az első, majd egy csomó ziccert kihagynak, mint ahogy én is...becseréli a maradék sztárt, és utána jól elver.Alacsonyabb divisionban ugyan ez.

, de nekem elég nehéz volt , vagy a csapatom gyenge , mert egyébként top player fokozaton megyek.