- Milyen alaplapot vegyek?
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- ZIDOO médialejátszók
- Egér probléma
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbalazs89
csendes tag
Sziasztok!
Karácsonykor kaptam ajándékba egy ilyen tabletet. Nagyon tetszik, teljesen meg vagyok vele elégedve. Egy kérdésem lenne Hozzátok, mert én nem igazán értek az ilyen tabletekhez, és a családban se volt eddig, sőt még androidos kütyü sem. A menüben van nálam egy "navigácó" lehetőség. Kék nyíl az ikonja. A tablet magától telepítette fel, nem töltöttem le semmit se hozzá eddig. Kint az erkélyen szerettem volna kipróbálni (10.emelet, panel), de folyamatosan azt írja csak, hogy "várakozás a helyre" és egy karika forog közben. Háttérben fakón látszanak olyan lehetőségek, hogy "cél kimondása", "cél begépelése", "kapcsolatok","csillaggal megjelölt helyek". De mindegyik inaktív, és a háttéren ha bárhova rányomok, kilép a menübe. A leghosszabb idő amíg vártam az kb 1-1,5 perc volt, de addig nem történt semmi, csak a "várakozás a helyre". Én vagyok csak túl türelmetlen és többet kéne várnom, vagy valami más probléma van és azért nem akar működni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S7 T870 11" 128GB
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S11 / TAB S11 Ultra - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 2-in-1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3433
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest