Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
keep2000
tag
Érdemes átpörgetni nagyobb elektro webshopokat, pl ott az edigital. Kérdés, hogy neked mi a fontos? A kijelzőméret, felbontás, processzor, ram, belső memória, ár, stb.
Unokatestvérem egy Navon 7" gépet vett harmincpárezerért GPS-el, hivatalos iGo szoftverrel, frissíthetőséggel. Szerintem a Prestigio-hoz képest lassabb, de ő szereti, elég neki. Kinek mi
-
keep2000
tag
GPS vevő nincs benne. Az jó kérdés, hogy valami külső usb cuccal rávehető-e, de vannak kétségeim. Illetve még van a TetherGPS app, amivel mondjuk egy telefon GPS jelét tudod megosztani wifin át a tablettel. Ez még esetleg működhet.
Mit értesz leterhelés alatt? Egyelőre annyit látunk, hogy a pendriveokat felismerte, illetve most megnéztem neked egy 2.5"-os házban levő külső sata hdd-vel is, azt is felismerte és lejátszott róla videót. Nyilván egy alap usb eszköz az usb porton át kapja a tápot, így az akkuból fog táplálkozni, nem tudom mennyiben számít üzemidőben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gumi és felni topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen egeret válasszak?
- Borderlands 4
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest