Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gigabyte alaplap topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gulyopapa
addikt
-
daninet
veterán
-
daninet
veterán
válasz
Gulyopapa
üzenetére
el kell szomorítsalak, főzött romot clocworkmodból kell telepíteni, tehát a root mindenképp kell. Az más dolog, hogy lehet kijön egy egyszerűbb rootmegoldás amivel kicsit könnyebb lesz. De ez mind a tablet sikerétől függ. Ha nem adnak el többet belőle, akkor marad ez.
-
daninet
veterán
válasz
Gulyopapa
üzenetére
Kész. Tudjátok mit találtam?
Alapból 83%-ra vannak állítva a hangkimenetek
Felállítottam 95%-ra és szószerint üvölt.
Leírom nemsoká csináltam, illetve feltöltöm a tárhelyemre a szükséges fájlokat. Van gond vele, mert pl az alap android billentyűzet root után összeomlik, és kell egy másik. Nálam ez nem gond, mert ezer féle van, és az anysoft keybardot használom.
Azért jó az egész, mert könnyen visszaállítható a gyári állapot. -
hamikike
tag
válasz
Gulyopapa
üzenetére
Én azért (X) idősebb vagyok nálad, ez nem kor függvénye, bár én informatikával foglalkozom, tehát egyértelműbbek a dolgok. Bár az androidos oprendszert én sem ismertem eddig, de logikailag az informatikában nem lehet nagyot tévedni (csak egy ideig esetleg nem sikerül), ha valakinek van némi ismerete az info más területén.
Számít a szemlélet, a nem adom fel, és a nem utálom a mélységes .... ba mindent és mindenkit, hanem olvasok, érdeklődök, próbálkozom. A türelmetlen, izgága emberek kb. arra jutnak, amire ....!!
Ezt nem neked mondom igazából, hanem a nyuszifülűeknek -
daninet
veterán
válasz
Gulyopapa
üzenetére
sd kártya olvasó
ebay-en 1 dollár szállítással, de sok helyen vehetsz.
De ha van egy usb kártyaolvasód aminek nem kell speckó driver akkor az is jóvaaaagy.. a fényképezőben használsz microSD-t SD adapterrel, és azt bele tudod rakni a tabletbe. Sok verzió

-
daninet
veterán
válasz
Gulyopapa
üzenetére
ezaz.. flash meghajtókat csatolhatsz hozzá, de mindenféle eszközöket amikhez driver vagy valami importáló szoftver kell nem fogsz tudni (ilyen a fényképező is, csak jelen esetben a windows tudja importálni a képeket)
ez alól az egér és a billentyűzet, illetve direkt androidhoz gyártott perifériák kivételek.azt tudom javasolni, hogy keríts egy ilyet:

kiveszed a gépből a kártyát, és ezt már tudod hozzá csatolni. ez a bigyó aprópénz mindenhol
-
hamikike
tag
válasz
Gulyopapa
üzenetére
Nekem nem otg kábelem van hanem csak egy sima mini usb dugó - normal usb aljzat adapterem is van (semmi OTG bár azzal is megy ) és mégis látom a külső USB eszközöket, mondjuk fényképezőgépet nem próbáltam, de az áthidalható Sd kártyával vagy pendrivével.
Megáll az eszem, mit bénáztok össze! -
daninet
veterán
-
daninet
veterán
válasz
Gulyopapa
üzenetére
csak ezzel megy
alapból az android bajlódik még az ilyen külső flashdriveokkal úgyhogy kell ez az app -
daninet
veterán
válasz
Gulyopapa
üzenetére
Ez elég önfejű hozzáállás. Ha van egy rossz routered ami mobil eszközökkel nem tud megfelelő kapcsolatot felállítani, akkor lehet itt jajjgatni, jobb nem lesz. Mint írtam, próbáld ki másnál. Biztos jársz erre-arra, manapság mindenkinek van routere otthon, próbáld ki ott is. Én 60%-ra veszem, hogy az a gond, 20% szoftveres probléma, 20% hardveres.
Factory resettől visszaáll minden gyárira, a google fiókoddal szinkronizált dolgok maradnak. A megvásárolt programokat újra le kell tölteni, az adat nem marad meg bennük. -
Departed
őstag
válasz
Gulyopapa
üzenetére
Nekem hasonló router-rel, csak 2antennással gyönyörűen hasít, de ugyanígy 1antennással is, meg még egy harmadik félével is.

Próbálj valahogy sávot változtatni a router-en, hátha megjavul. Meg fontos hogy alvó állapot után várj egy keveset amíg rendesen föláll a kapcsolat, aztán mehet a menet.

-
daninet
veterán
válasz
Gulyopapa
üzenetére
Mielőtt leírod, próbáld ki másnál másik routerrel.. Nekem egy hoki access pointom volt sokáig, minden android eszköz pont ezt játszotta vele. (Nembeszélve az olyan finomságokról mint behazudta, hogy nagy a térerő, holott gyenge volt, szakadt vele a net stb.)
Illetve más nem írta, hogy ilyen gondja lenne, ezért is gyanús, hogy egyedi hiba nálad a dolog. Galaxy S2-őm van, annál simán erősebb az antennája.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Viccrovat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Filmgyűjtés
- TP-LINK routerek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest