- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
Fonzy
csendes tag
Hi! Nekem egy Prestigio P174-es monitorom van kb 1 hónapja, és nagyon meg vagyok vele elégedve! A képe tökéletesen éles, és tényleg 140 fokos a látószöge! Nem muszály pont szemből nézni hogy jól lásd. A leírás szerint a válaszideje 16ms, de még ha nem is teljesíti csak a 20at, akkor is nagyon jó mert általában 25ms az átlag! Mindenképp megéri! Én mindenképp olcsót akartam venni, de ez jó is nem csak olcsó. DVI bemenetet használok, érdemesebb olyat venni ami tudja ezt és nem csak az analógot. Ezt nettó 78-ért vettem, a többi ami hasonló kategóriás volt 90nettótól kezdődött. Pixelhiba egy szálse! Külső tápja van, tehát nem torzítja a képet.A fekete az fekete rajta és nem szürke és nem foltos. Persze biztosan jobb egy Eizo, ami nettó 130ba kerül, de annyival szerintem nem jobb. Ezt a típust mindeniken merem ajánlani!! :DD
Aktív témák
- Stellar Blade
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen autót vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS32D700EAUXEN ) 4K GAMER MOITOR ! AKCIÓ!
- LG UltraGear 27GR95QE-B (2K/240hz/0.03ms)
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Philips 32E1N1800LA/00 4K monitor
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged