- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Haladó fotósok digitális fényképei
Aktív témák
-
Fonzy
csendes tag
Hi! Nekem egy Prestigio P174-es monitorom van kb 1 hónapja, és nagyon meg vagyok vele elégedve! A képe tökéletesen éles, és tényleg 140 fokos a látószöge! Nem muszály pont szemből nézni hogy jól lásd. A leírás szerint a válaszideje 16ms, de még ha nem is teljesíti csak a 20at, akkor is nagyon jó mert általában 25ms az átlag! Mindenképp megéri! Én mindenképp olcsót akartam venni, de ez jó is nem csak olcsó. DVI bemenetet használok, érdemesebb olyat venni ami tudja ezt és nem csak az analógot. Ezt nettó 78-ért vettem, a többi ami hasonló kategóriás volt 90nettótól kezdődött. Pixelhiba egy szálse! Külső tápja van, tehát nem torzítja a képet.A fekete az fekete rajta és nem szürke és nem foltos. Persze biztosan jobb egy Eizo, ami nettó 130ba kerül, de annyival szerintem nem jobb. Ezt a típust mindeniken merem ajánlani!! :DD
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hardcore café
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos autók - motorok
- Milyen okostelefont vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ELADÓ LG 29WK600 UltraWide monitor + INGYEN KONZOL + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- Eladó Samsung Odyssey QD-OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Gaming Monitor 2024
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest