- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Micro Four Thirds
- RAM topik
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
Fonzy
csendes tag
Hi! Nekem egy Prestigio P174-es monitorom van kb 1 hónapja, és nagyon meg vagyok vele elégedve! A képe tökéletesen éles, és tényleg 140 fokos a látószöge! Nem muszály pont szemből nézni hogy jól lásd. A leírás szerint a válaszideje 16ms, de még ha nem is teljesíti csak a 20at, akkor is nagyon jó mert általában 25ms az átlag! Mindenképp megéri! Én mindenképp olcsót akartam venni, de ez jó is nem csak olcsó. DVI bemenetet használok, érdemesebb olyat venni ami tudja ezt és nem csak az analógot. Ezt nettó 78-ért vettem, a többi ami hasonló kategóriás volt 90nettótól kezdődött. Pixelhiba egy szálse! Külső tápja van, tehát nem torzítja a képet.A fekete az fekete rajta és nem szürke és nem foltos. Persze biztosan jobb egy Eizo, ami nettó 130ba kerül, de annyival szerintem nem jobb. Ezt a típust mindeniken merem ajánlani!! :DD
Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Lexus, Toyota topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS32D700EAUXEN ) 4K GAMER MOITOR ! AKCIÓ!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Samsung hajlított 32 WQHD gamer monitor 144Hz, VA panel
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- LG UltraGear 27GR95QE-B (2K/240hz/0.03ms)
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged