Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Apple MacBook
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen processzort vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Hisense LCD és LED TV-k
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
NvidiaRTX
őstag
Láttam feltették a játékot "oda" is és szidáson kívül más komment nagyon nincs is alatta.
Nem értem.. mert hogy "a Skyrim óta nem készült jó Bethesda game" pedig az is olyan bughalmaz a mai napig hogy az valami nevetséges aztán már hány verziója kijött azóta.
Még a modderek sem tudják rendesen kijavítani a mai napig jönnek a fixek Nexus-on.Ráadásul a Skyrim-hez hasonlítgatják mikor egyértelműen a Starfiled egy Fallout 4 ami szintén a mai napig bugos.
Én már másodszor tolom a Starfield-et és imádom, végre egy jó kis klasszikus lövölde. Hányingerem van a sok szoulszlájk meg rogulájk mocsoktól ami manapság kijön.
Köszi Bethesda a munkádért még ha utállak is a sok bug miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600
- LG UltraWide 35WN75C-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- LG OLED65B49LA AI 4K HDR 120HZ Smart Gaming OLED TV!
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
Üzleti előfizetők hirdetései
- PS Plus előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X