Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• HugóBoss

tag

válasz ledgeri #23 üzenetére

shaba23 néven vagyok játékban, ha valaki játszana.

Hátőőő...nekem most a Padewakang van, azon 5 fegyver lehet, 4 bútor és 18 csomóval megy, de nem túl nagy a teherbírása.Mondjuk általában nem azzal van a baj, hanem a 50 slottal. Eddig ez a legjobb. Elvileg már csak a Helm-es hajó van, az is dps, de a tüzes. Az nekem nincs meg, mert sokat kéne csempészni hozzá :)
    Most már többen vannak. Bár csapatot továbbra sem lehet találni eventekre. Amihez eddig csatlakoztam, ott 99%ban csak egyedül voltam...
    Megvan minden upgrade, amit a Helm nélkül össze lehet szedni, de úgy tűnik, hogy innen már vagy a vegyél alapanyagot, főzz belőle csempészárut és vidd el A-ból B-be, vagy foglalj el üzemeket PvP eventen és gyűjts a Helm fizetőeszközét, hogy vehess belőle jobb cuccokat.
    Így azt mondom, hogy ha nem érdekel a pvp, akkor nem nagyon van endgame.
    Most lett vége az indiai questline-nak és nem kaptam sem új térképet, sem új main questet.
    A legtöbb pénz a fast travellre megy el (előtte meg a receptekre).
    Tanács: a roncsokat kutassátok és ne adjátok el a lomot, mert később már rengeteg muníciót kell kraftolni.

A bal felső felén még köd van :)

Új hozzászólás Aktív témák