- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PEPE85
senior tag
Elnézést kérek, hogy belepofátlankodok a topic-ba, de olvasgattam és annyi lenne csak a hozzászólásom lényege, hogy a Fibernet megcsinálta azt, amit mások nem, duplázta a sávszélességet és árat is emelt így ők lettek a legdrágábbak a piacon. 1Mbit-es kábelnet internet hozzáférés 1 éves szerződéssel havi 10k, nálatok ennyiért hamarosan 2Mbit-et osztanak.
-
Lortech
addikt
Nem parázok, csak szeretek tisztán látni. Előfizetési díjemeléssel itt sem járna ''úgymond'', csupán a hűségnyilatkozattal járó kedvezményt vennék el, amit megtehetnek. Viszont ilyenkor én megtehetem, hogy felmondom az előfizetést, minden további fizetési kötelezettség nélkül, mivel a kedvezményt érintené a változás.
Azért kérdeztem csak, mert eddig világosan le volt írva az ÁSZF-ben, hogy x éves hűségnyilatkozattal ennyi és ennyi, határozatlan időre meg annyi, az újban meg nincs. Én arra gondolok, hogy új szerződést már nem kötnek kedvezményekkel, hűségnyilatkozattal, ezért nincs benne, de akik még régebben kötöttek, azok változatlan díjakon kapják a szolgáltatást. Meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Biliárd és snooker topik
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Milyen légkondit a lakásba?
- Óra topik
- További aktív témák...
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest