Aktív témák
-
luiz187
tag
Bár most csak 400 fsb-s proci megy mellette, de ha ezek az értékek jók, annak örülök.
Hát először én is ezt hittem, de aztán rákérdeztem, és a válasz arcon csapott. Amúgy amikor én néztem a ramiris honlapján, ő is máshogy adta a garit. Rendesen élettartam volt írva, sulinettel 2 év.
Nem tudom melyik kisker számít a ''rendes'' kategóriába, de azt igen, hogy sok van, amelyik nem. Lehet, hogy sulineten kívül megadják, de a sulinetes cumóknak formanyomtatványa van asszem, amin nincs külön rublika a különböző lejáratú garanciáknak. Külön garilevél se jár ezekre a cuccokra. Én is csodálkoztam, hidd el és szeretném elhinni, hogy legalább ami a honlapokon van, az igaz is, de sajna nem így van. Pedig jó lenne, mert akkor a seagate vinyómra is 3 év járna, de egyelőre megelégszek avval, hogy egész jó áron volt, és nem samsung van ráírva. Ki tudja milyenek lehetnek azok. Mindenki örült, hogy 3 évet adnak rá, de ezt úgyse tudja szerintem sulinetbe érvényesíteni senki, mivel nincs nyoma a számlán.
Aktív témák
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged