- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- GeForce RTX 5050 VGA-k hármasfogata a Gigabyte elképzelése alapján
- Kisebb gond akadt az ASUS egyik felsőpolcos vízhűtésével
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
Aktív témák
-
luiz187
tag
Megnéztem egy kis tuning mellett is (bár a mai 250fsb-k mellett ezt nem biztos, hogy annak hívnám) 100-ról 110-re állítva 2.5-4-4-8-ra állt át. Hát ez már kevésbé jó gondolom, de főleg a tendencia, ami zavar. Hogyan mehet ez akkor 200 fsb mellett. Valakinek van ezirányú tapasztalata?
[Szerkesztve] -
luiz187
tag
A kisker, ahol én vettem, a ramiristől rendelte, úgyhogy biztos ami biztos alapon valószínűleg felhívom őket is. Remélem azt mondják majd, hogy vállalnak annyit, amennyi a honlapjukon van, mert van egy asus alaplapom is tőlük. Meg egy másik helyről egy seagate vinyó, az is 3 év gar elvileg.
-
luiz187
tag
Közben rájöttem, hogy tényleg 2.5-3-3-6 az igaz. Nálam a 2-3-3-6 csak azért volt, mert 266-on mennek. De véglis egyelőre nincs gond vele.
-
luiz187
tag
Bár most csak 400 fsb-s proci megy mellette, de ha ezek az értékek jók, annak örülök.
Hát először én is ezt hittem, de aztán rákérdeztem, és a válasz arcon csapott. Amúgy amikor én néztem a ramiris honlapján, ő is máshogy adta a garit. Rendesen élettartam volt írva, sulinettel 2 év.
Nem tudom melyik kisker számít a ''rendes'' kategóriába, de azt igen, hogy sok van, amelyik nem. Lehet, hogy sulineten kívül megadják, de a sulinetes cumóknak formanyomtatványa van asszem, amin nincs külön rublika a különböző lejáratú garanciáknak. Külön garilevél se jár ezekre a cuccokra. Én is csodálkoztam, hidd el és szeretném elhinni, hogy legalább ami a honlapokon van, az igaz is, de sajna nem így van. Pedig jó lenne, mert akkor a seagate vinyómra is 3 év járna, de egyelőre megelégszek avval, hogy egész jó áron volt, és nem samsung van ráírva. Ki tudja milyenek lehetnek azok. Mindenki örült, hogy 3 évet adnak rá, de ezt úgyse tudja szerintem sulinetbe érvényesíteni senki, mivel nincs nyoma a számlán. -
luiz187
tag
Én szintén sulinetbe vettem ilyen ramokat, persze ott szarnak az élettartam garira, még azt se adták meg, amit a honlapjukon olvastam, meg amit a nagyker ad rá.
A többi terméket is fényezték, pl samsung vinyók, hogy 3 év gari, azt ha megnézed a számlát, nincs ráírva semmi, tehát a szokásos 1 év. Legalábbis nekem ezt mondták.
Én se ismerem ezeket a ramokat, de azok alapján, amiket írtatok akár meg is lehetek elégedve. Bár nekem hynixet meg samsungot ígértek, de végül ezt kaptam egy kicsivel drágábban, aminek annyira nem örültem. Nálam most 2*512 van, amire everest azt írja, hogy 2-3-3-6-on megy. Ez nem tudom jónak számít, de erősítsetek meg ebben a tudatban. Örülnék, ha nálam is menne majd 450-en, mint roPHka-nál. Az nem lenne semmi.
Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- PlayStation 5
- Hobby rádiós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Kerékpársportok
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Medence topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged