Hirdetés
Aktív témák
-
luiz187
tag
Bár most csak 400 fsb-s proci megy mellette, de ha ezek az értékek jók, annak örülök.
Hát először én is ezt hittem, de aztán rákérdeztem, és a válasz arcon csapott. Amúgy amikor én néztem a ramiris honlapján, ő is máshogy adta a garit. Rendesen élettartam volt írva, sulinettel 2 év.
Nem tudom melyik kisker számít a ''rendes'' kategóriába, de azt igen, hogy sok van, amelyik nem. Lehet, hogy sulineten kívül megadják, de a sulinetes cumóknak formanyomtatványa van asszem, amin nincs külön rublika a különböző lejáratú garanciáknak. Külön garilevél se jár ezekre a cuccokra. Én is csodálkoztam, hidd el és szeretném elhinni, hogy legalább ami a honlapokon van, az igaz is, de sajna nem így van. Pedig jó lenne, mert akkor a seagate vinyómra is 3 év járna, de egyelőre megelégszek avval, hogy egész jó áron volt, és nem samsung van ráírva. Ki tudja milyenek lehetnek azok. Mindenki örült, hogy 3 évet adnak rá, de ezt úgyse tudja szerintem sulinetbe érvényesíteni senki, mivel nincs nyoma a számlán.
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Battlefield 6
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Robogó, kismotor
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz DDR4 kit
- FEHÉR ASUS ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest