Hirdetés

Aktív témák

• luiz187

tag

válasz Angie™ #14 üzenetére

Bár most csak 400 fsb-s proci megy mellette, de ha ezek az értékek jók, annak örülök.

Hát először én is ezt hittem, de aztán rákérdeztem, és a válasz arcon csapott. Amúgy amikor én néztem a ramiris honlapján, ő is máshogy adta a garit. Rendesen élettartam volt írva, sulinettel 2 év.

Nem tudom melyik kisker számít a ''rendes'' kategóriába, de azt igen, hogy sok van, amelyik nem. Lehet, hogy sulineten kívül megadják, de a sulinetes cumóknak formanyomtatványa van asszem, amin nincs külön rublika a különböző lejáratú garanciáknak. Külön garilevél se jár ezekre a cuccokra. Én is csodálkoztam, hidd el és szeretném elhinni, hogy legalább ami a honlapokon van, az igaz is, de sajna nem így van. Pedig jó lenne, mert akkor a seagate vinyómra is 3 év járna, de egyelőre megelégszek avval, hogy egész jó áron volt, és nem samsung van ráírva. Ki tudja milyenek lehetnek azok. Mindenki örült, hogy 3 évet adnak rá, de ezt úgyse tudja szerintem sulinetbe érvényesíteni senki, mivel nincs nyoma a számlán.

Aktív témák