- Steam Deck
- Home server / házi szerver építése
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
Aktív témák
-
philodox
csendes tag
Üdv!
nem pqi, de 512 ddr ram...
Sulinetben (mi másban?) vettem egy Asus a7n8x-x alaplapot (nforce2, FSB 400), meg egy db noname 512/400 memóriát. Bootoláskor a gép látja mind az 512 Mb ramot, de csak 200 MHz-en.
Gép vissza a szervizbe, ők felküldték a nagykerbe, ott megnézték, és üzenték, hogy ez így van jól, mert bár csak 200-at ír ki, de az valójában 400, mert meg kell szorozni 2-vel, mert fel meg lefele is küld adatot (vagy mi...)
Amikor innen felküldték a szervizbe, azt mondták, lepróbálták a ramot más alaplapban (nem tom milyenben), meg ebbe a lapba is tettek más ramot (brandet és nonamet) és ez a mobo mindent 200-on lát. Diagnózis: hibás memovezérlő, csere és kész.
Ehhez képest azt üzeni vissza a nagyker, hogy ez így jó????
A gép a szervízben, szerintem tollasnak látták a hátam, de nem veszem át addig, amíg valaki meg nem nyugtat...
Köszi!
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest