Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen monitort vegyek?
- November 26-án lesz a Poco Pad X1 bemutatója is
- Otthoni időjárás-állomás
- Milyen processzort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Először sikerült AI felskálázót integrálnia a Proton fő komponensébe a Valve-nak
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Csináltam egy diasablont, de egyszerűen nem tudom normálisan alkalmazni. A sablon 2 diából áll. A kezdődia egy nagyobb képet is tartalmaz, az utána következő diára menne a szöveg. Tehát az első és a második dia nem ugyanaz. Egyszerűen nem tudom úgy használni, hogyha új diát kérek, h a második dia sablonját rakja be. Ilyenkor mindig egy fehér dia jelenik meg újként... Ha pedig a háttérformázásba azt írom, hogy kezelje anyagmintaként és alkalmazza mindre, átírja az első diát is...
Mit tanácsoltok?
Ha netán nehezen érthető lettem volna, akkor elnézést kérek!

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
Üzleti előfizetők hirdetései
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest