- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Gamescom 2025: Jubileumi csúcs-VGA-t villantott az ASUS
- Apple asztali gépek
- Miért nem szép a HDR a tévéden?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na addig már eljutottam, hogy a második dia képét tettem be háttérnek és alkalmaztam az összes diára. Most már csak a betűstílussal szarakodik... Mekkora idióta program ilyen szempontból ez a 2010 Office...
-
válasz
Fire/SOUL/CD #153 üzenetére
Nem gond Fire, így is kedves tőled, hogy azonnal válaszoltál. Attól félek, hogyha a diamásolatra megyek az új dia kiválasztásánál, akkor azt mindig a már beírt szöveggel együtt fogja másolni és nem anélkül... Most ki is próbálom, de félek pofára esés lesz belőle...
-
válasz
Fire/SOUL/CD #151 üzenetére
-
Sziasztok!
Csináltam egy diasablont, de egyszerűen nem tudom normálisan alkalmazni. A sablon 2 diából áll. A kezdődia egy nagyobb képet is tartalmaz, az utána következő diára menne a szöveg. Tehát az első és a második dia nem ugyanaz. Egyszerűen nem tudom úgy használni, hogyha új diát kérek, h a második dia sablonját rakja be. Ilyenkor mindig egy fehér dia jelenik meg újként... Ha pedig a háttérformázásba azt írom, hogy kezelje anyagmintaként és alkalmazza mindre, átírja az első diát is...
Mit tanácsoltok?
Ha netán nehezen érthető lettem volna, akkor elnézést kérek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest