- Mini-ITX
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sali77
tag
Itt egy játékos akkor jó igazán ha minden tulajdonsága megfelelő arányban van edzve.
Az egyik link amit kaptál, sőt a file amit én küldtem neked az is tartalmazza melyik poszton mit hogyan kell egzeni.
Vásárlásnál is olyan játékosokat kell keresni akik jól vannak edzve.
Hiába magas egy csatárnak a fő skill-je ha nem jó a technikája vagy épp a lövése.Mindenképp figyelni kell. Anno én sem figyeltem rá, és amikor megismertem az itteni srácokat, és felvilágosítottak a dolgokról, komplett csapatot kellett cserélnem(sok pénz ráment). Aminek meg is lett az eredménye csont nélkül jutottam fel a IV osztályba, és az első szezonomban 8. lettem.
Most már tudom nem biztos az az erősebb csapat akinek a kezdő 11 ÖE-je magasabb, lehet az akinek kevesebb, de jól edzett játékosai vannak. PL egy védőnek nem kell lőnie. Ha az is van edzve csak az ÖE-t növeli, de nem tesz sokat a mecsen kapott Ratinghoz. Ha valamit nem jól gondolok akkor úgy is kijavítanak remélem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Mini-ITX
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 32GB 1TB 120Hz!!!!!!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest