- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick
addikt
Nyertem, jeah.
mondjuk csatáromat kiállították, de szerencsére van egy másik.
-
Sali77
tag
okay
meg tudnád nézni nekem a tegnapi kredit kupa meccsemet.
Nem igazán értem mért kaptam ki hazai gyepennem tudom a link működik e így
-
okay
aktív tag
Persze aztán lehet hogy ugyanúgy kikapsz, a taktika a fontosságon kívül csak a szoros meccseket dönti el, csapatrészenként 5csillag nem sokat jelent elvileg de hát ki tudja.
Nálunk 6-7es szezont megnézed, mintha most fényezném magam, de én kaptam a legkevesebb gólt, sok ki-ki meccset behúztam, 3. 4. helyek. Akik feljutottak, még nem estek vissza, persze a 2.helyezettek, mert az elsők azok mindenkinél erősebbek voltak. Aztán elcsesztem az edzést, és hopp 10.hely pff.
Most felhígult kicsit a csoport, már sokan vannak akiknek könnyebb volt idejutni, viszont potyognak ki, 4 erős csapat van még a csoportban, többi régi motoros elgyengült vagy abbahagyta. 8.ban fel kell jussak
-
Patrick
addikt
Okés, beállítottam, ahogy írtad. A mai barimeccsen már így lépek pályára, kivéve a meccs fontosságát és az agresszivitást.
Valóban, nyilván az erőnlét az egyik, a másik az összeszokottság, hiszen 4 új játékos van a pályán, de mondjuk az biztató, hogy 15-16-os ratingot hoznak. Akarok még egy kp-t majd a szélre és a barimeccseken majd jobban összeszoknak, ha nem is 100%-osan.
És az edzések meg szépen lassan egyenlőek lesznek.
-
okay
aktív tag
Szerintem nem vagy te hátul olyan gyenge hogy kivágdosd a labdát, játsszák csak meg, indítsanak, nem vagy te már olyan gyenge abban a csoportban, sztem az összeszokottság a nagy baj, kevésbé a taktika.
És Talán ezek most bejönnének, akkor csak piciket változtatni amit az ellenfél miatt muszáj.
Sajnos nincs sok időd de hát csak nemrég kezdtél bevásárolni.
A köv 2 meccsedet is megnézem
Hajrá! -
okay
aktív tag
A barin biztos nem úgy alakul mint a tétmeccs sajnos
De azért kiindulásnak jó lesz, főleg hogy barin normált, tétmeccsen meg nagyon magasat játszik.
Nyomj ellene Hosszú labdát a normál ellen, főleg hogy 5 kp-val áll fel.
2. félidőben siettethetsz, erőnléttel már nem áll úgy, meg sztem minden meccsen döntetlen vagy hátrányban.
Lestaktikában ne használj gyakran-t.
2 csatár meg kell.
Agresszivitás jó dolog, reősebb vagy tőle, és ha a motor úgy dönt hogy nem kapsz sárgát vagy pirosat akkor nagyot kaszálsz vele.
Támadás gyakoriságban én csak a saját csapatomat nézem, én összehúzom a csapatom és középen támadok, a védelmednek attól még szorosan kell lenni hogy a többi csapatrészt széthúzod és széleken támadsz.
Védekezéskor megpróbálhatod a labdatartás és passzolást, ha bízol a védőidben, összeszokottak, én mindig ezzel játszok
BAjnokin nem lesz elég a normál az biztos, viszont kiszámítható, mindig ugynazt játssza. -
Sali77
tag
-
Sali77
tag
Már alig várom.
Lehet visszasírom még a jó kis 8. szezont ahol nem volt ellenfelem. De nincs izgalom a játékban így.
Épp ezért is neveztem egy kredit bajnokságra. Így szerdán meg szombaton kicsit izgulok.
Bár eddig ott is megnyertem mind a két meccsemet, ráadásul idegenben. Viszont jóval szorosabb a csata mint a bajnokságban. -
Sali77
tag
Sziasztok!
Nekem is megvolt a mai meccsem.
Két említésre méltó esemény történt.
+200 as lett a gól különbségem, a másik hogy gólt kaptam
.
Kicsit uncsi nekem ez a szezon, már nagyon várom hogy a IV. -ben játszunk.
Igazából nem is értem az előző szezonban mért maradtam az V. osztályban, mikor mögöttem végzett csapatok felkerültek egy osztályt. Ezért ilyen nekem ez a szezon, szinte egyedül maradtam az aktívak közül a 8. szezonra. Na mindegy lassan vége, és ha minden így marad akkor ott leszek, és izgulhatok a meccsek közben. -
Patrick
addikt
-
okay
aktív tag
-
Patrick
addikt
Vettem egy csatárt. 16-ost hozott vagy nemtom, de kikaptam otthon 0-2re. Nem vágom. Úgy látszik ennyire gyengék a többiek.
-
okay
aktív tag
Na hogy állunk?
-
okay
aktív tag
Na ezt nézd!
Az álmom
Yaroslav Ivanov
Na ez mennyiért fog elmenni...
30 misi-íg elmegyek, délelött 11, ez adhat reményt -
Sali77
tag
Szép estét mindenkinek.
A középpályám közepét már megreformáltam. Jönnek a szélek, és a védelem.
Holnap kredit kupában játszom, remélem nyerek.Patrick találtál már csatárt??
-
okay
aktív tag
Grat! mindenkinek.
Na Patrik, innen már csak felfele, megverni nem tudnak, és már nyertél isSali, nálad meg a rendíthetetlen menetelés
Nálam meg.... a sok döntetlen, nem baj, majd a 9.ben.
-
Patrick
addikt
Vaze, 15 milla is kevés volt a csatárra, nem hiszem el, egy normális csatár ennyibe kerül?
-
Patrick
addikt
Vazze, komolyan nincs a piacon egy jól edzett csatár?
-
Patrick
addikt
Védés: 72
Védekezés: 71
Még a kp is felment egy picit 61-reTámadásomon elől, javítanom kell az biztos.
-
Patrick
addikt
14-es az új kapusom, új védőm 15, új védőm 14-es ratinget hozott.
7-8-11 millát költöttem rájuk, okés még nincs összeszokottság. Az edzésekben kb 5% különbség van, de szinte pontosan vannak edzve, melyet folytatok is.És, de akkor is a csicska csapattól kikapok. Totál eszem .*.*.*. megáll...
Még egy csatárt megpróbálok venni majd és akkor minden poszton erősítettem egyet.
-
Sali77
tag
Sok sikert a mai fordulóhoz mindenkinek
-
okay
aktív tag
A minőség elég sokat számít, az nem mindegy hogy mellette a szürke(de a zöld a pontos) szám mekkora.
45ös szám a 80hoz képest kb duplaannyi idő, és pl 20pont 25nap vagy 50nap alatt lesz meg.
Te tudod megállapítani hogy ez összesen hány napba kerül, amelyik túl sok azt cseréld le. -
Sali77
tag
okay
Átküldtem neked a fiaimat ha lesz egy kis időd légyszíves nézd át őket.
És kérnék pár tanácsot is szerinted kit tartsak meg, és kit adjak el mindenképp. -
Sali77
tag
Szasztok!
Vettem egy középpályást
ÖE:530 karier:21/5 köz:122 át:55 tech:105 gyo:60 fej:46
Remélem a szezon végére egész jól ki tudom kupálni, és jó lesz a IV ligába
-
XDmanus
tag
Nagyon megy a csapatomnak, lassan itt a bajnokság 3/4-e, de még mindig magabiztosan tartjuk a 2. helyet, és loholunk az első után. Igazából elég érdekes lesz a helyzet, ha véletlenül feljutok, mivel nem nagyon számoltam vele szezon előtt, a többiek veszik a jobbnál jobb légiósokat, én meg szinte eddig vagy 2-3 játékosokat vásároltam csak, azokat is aprópénzért, persze azok is csak mind magyarok. El szeretném azt érni, hogy csak magyar játékosokkal és alkalmazottakkal egy stabil 3. osztályú csapatot alakítsak ki, és nagyon ölöm a pénzt a létesítményekbe, ami szerintem a legfontosabb a játékban, úgy tervezem hogy január környékére mindenből meg lesz a 10. szint, ami azért nem kis teljesítmény a IV. ligában.
-
Patrick
addikt
Jó sokan, hol vagyok én még ezektől... bár most átalakítás van nálam, szóval, ez után majd elméletileg, tudom gyűjteni a pénz és majd jönnek az eredmények. Igyekszem lecserélni szépen a játékosaimat, az összeset. Aztán jó sok barimeccs és összeszoknak.
Most van egy kp 10 millán tartom a lictitet, háááát... 13 millám van, többet nem akarok rákölteni.
-
okay
aktív tag
Ha V.be van az elég fura, de csak régóta játszhat, sokan azt csinálják hogy direkt kiesnek lent sorra nyernek mindent, bónuszokat bezsebelik, és majd ha elég erősnek érzik magukat akkor elindulnak felfele, A IVben sok nagyon erős csapat van igy. de az Vben..
jah meg mondjuk a cseh és szlovák bajnokságok, ők sokkal többen vannak mint mi, meg még a lengyel
-
okay
aktív tag
Remélem nem felejtettem el linkelni megint
Maximilian Chiru
Ott vannak a chatbe a minőségek, 70-80asokTe se találsz?
-
okay
aktív tag
Most én szeretnék tőled kérni valamit.
Meg tudnád nézni hogy egy játékos múltjából mit lehet visszanézni?
Azt tudom hogy az edzését biztos, de a karrierhossz ott van valahol?
Mert ha pl 17évesen ment le 5-re, akkor 18évesen nem mehet le 4re csak 19évesen vagy még később.
A másik, az se nagy erőfeszítésBajnokság/statisztika/csapatok menünél tudnál csinálni képernyőfotót a ligámról III.1, ott vannak hogy eddig milyen fontosságot állítottak a csapatok, mennyire használták el az erőnlétüket.
Ha meg tudod tenni, Köszönöm!
Emailomat kitöltöttem. -
Patrick
addikt
Nincsenek rossz játékosaid, persze rájuk fér az edzés főskillből is és mellékből is. De alakul, sztem jól edzed őket. Viszont minimum 6 játékost el is adhatnál. Akiknek gyenge a minősége, ők mehetnek is a piacra, vagy ha nem veszik meg őket, akkor kuka.
Én a HT-ban is, kb 22 játékossal számolok. 11 A csapat és 11 B csapat. Igaz most ppmben ez nincs meg, mert eladtam pár embert, kellett a pénz és az erősítés.
Persze ha van olyan játékos, aki jó, akkor nyilván marad és lehet több játékosod, de én szűkíteném a keretet picit.Most ott vagyok, hogy ahogy Okay is mondta, 5 pontal növelem a melléksliklt és utána 5-el a főskillt, amikor már meg van a rendes edzés. Viszont sok olyan játékosom van, akiknek túl magas a főskillje és a mellék pedig alacsony, most azokat edzegetem felfelé.
De úgy döntöttem, hamarosan, aki nem jó, eladom és veszek új, jobb playereket, amelyek jól vannak edzve.
Ja és jó lett a táblázat, grat.
-
okay
aktív tag
Most fejeztem be egy Family Guy epzódot, jó hogy felnéztem
Vannak a létesítmények, és a 2db alkalmazott benne hozzáad a szintjéhez. Egy jó alkalmazottal 1-2 szinttel emelheti meg.
Edzésbe csak az Edzőközpont és a Reg központ számít bele.
Meg vannak a játékos minőségei, a szürke szám egy becsült érték amit a HR központ tippel meg, és csak akkor tudjuk meg a valódi értéket mikor megfigyeljük, akkor zöldre vált, na azt kell figyelembe venni. És a karrierhossz, minél kisebb annál kevesebbet fejlődik, ezrt gáz ha 19 évesen már 4/6-os mert egyre lassabban fog fejlődni. Ja meg ha játszik akkor is kevesebbet fejlődik aznap.
Pntosan nem tudom:
Nekem 13as EK-val, 12es RK-val és 65ös alkalmazott képességekkel egy 5/6-os 81es zöld szám, játszott is 1.03, de 1.00-tól 1.15ig változhat.
Remélem nem hagytam ki semmit -
Sali77
tag
Na igen, engem pont az érdekelne mi alapján jön ki a 0.65. Ebbe beleszól a regköszpont az edzőközpont, az alkalmazottak, és a játékos képessége is. Csak a súlyozást nem tudom.
Hátha Okay tudjaViszont ha adnátok egy email címet elküldeném nektek a táblát, és megskubizhatnátok a játékosaimat.
-
Patrick
addikt
Okay írta.
Kiszámoláson azt értettem hogy az pl a tech 70nek kellene lennie és most tegyük fel csak 40es, 30pontot kell felhoznod rajta, és ha az az edzés 1 nap alatt pl 0.65öt fejlődik akkor ki lehet számolni hogy 46nap kell ahhoz hogy 70re felmenjen. Így ki tudod számolni hogy mennyi idő kell a normális arányok eléréséhez. Ha túl sok, akkor azzal nem érdemes vesződni.
Aszem.
-
Sali77
tag
Sziasztok!
Tudtok e abban segíteni, hogy hogyan lehet kiszámolni egy játékos melyik képessége 1 nap alatt menyit fog fejlődni. Egyáltalán ismert e hogyan számolják.
Csinálok egy excel táblát, és ott szeretném kiszámoltatni, és akkor látnám melyik játékosnak menyi idő kell az optimális edzettséghez. Nem kellene fúl pontosnak lenni, csak egy iránymutatás lenne, megéri e foglalkozni a játékossal.
előre is köszi.
-
Patrick
addikt
Hali! Igen sztem is, mondjuk talán nem volt csúcsidő.
nagyon bízom benne, 14-est hozott, elvileg 100-as összeszokottsággal lehet 15-16-os nem?
Kp-ban, hát kb jah 175 körül gondolkodom.Jah, ha valami olyat akarsz, tényleg nem egyszerű, hiába van tele a piac 10000 játékossal.
-
okay
aktív tag
Grat! a kapus teljesítményhez!
Sztem szerencséd volt, 200as főskillel jól edzett játékost elg nehezen tudom elképzelni 10M alatt, ahogy mondod ami jó. Én olyan 150-170 körül gondolkoznék, persze bármit kifoghatsz a piaconAm én is 17/6os védőt szeretnék jól edzve kb ÖÉ:680 30M alatt, és hetekig nézem, folyamatosan tele a figyelés listám, és valamien okból csak nem sikerül venni, az a 2 amit vette az sem az igazi
-
Patrick
addikt
Ok, Kp-t akarok venni, de semmi jó nincs. vazeg 5-7 milláért keresek, de, sztem akkor most nem látok jól?
-
Patrick
addikt
Pár szezon és Neked is lesz az tuti.
Kapusom 14-es ratingot hozott, ami nincs neki, az az összeszokottság, szóval ennél még több is lehet sztem.
1-1-et játszottam hazai pályán, a védés értékem felment 72-re. Eddig ez a legnagyobb, amit eddig elértem egy poszton. Szóval a kapusom lett a mérkőzés legjobbja.
Azt az egy gólt 11-esből kaptam, a többit védte a kapusom, ami jó előjel. -
okay
aktív tag
Na lehet kicsit elhamarkodottan de vettem egy védőt megint, de még egy mindig kellene.
17/5 ÖÉ:635 18Millio
Csak a karriertől félek, nehogy 19évesen 4es legyen mert az a legrosszabb forgatókönyve, és csak akkor tudom meg hogy kidobott pénz volt-e -
okay
aktív tag
Grat!
De egy észrevétel "segítség" képpen megint bele vau-vau-zok
Mikor feledzed a mellékeket, utána semmiképp ne gondolkozz hirtelen 20pont főképességen.
Ha 10pontot emelnél az hogy kerek legyen 215re, akkor előtte kellene a melléknek biztosítani a 70 és 35%-ot, 151-151 és 76-76.
Én 5pontonként emelem a főképességet, ami a kapusodnál azt jelentené hogy 206 az alap, tehát a melléket 210hez viszonyítva kell feledzeni. 147-147 és 74-74, aztán a kap:210re, aztán 151-151 és 76-76, aztán 215re, és így tovább, így a minimum arány mindig megmarad, és ha a mellék kicsit nagyobb az csak pluszt adhat a játékosnak.
Ha félreértettem, elnézést -
Patrick
addikt
No íme! 7 milláért vettem.
Kap 206 63
Áta 55 91
Tch 132 54
Gyo 139 88
Fej 56 9223 éves, 3/6-os, Balos, 88-as tapasztalattal 99/99 az erőnléte. Elvileg 15-öst hoz így, összeszokottság nélkül. Ma már védeni is fog bajnokin, remélem kifogja az ellenfél szemét is.
Feledzem 144-144-re a tch-t és a gyorsaságát. Aztán 72-re az átadást és a fejelést, aztán mehet 225-250-ig a védése.
-
Patrick
addikt
Nagyon kevés kapus volt aki megfelelt, még annál is kevesebb. Holnapra kellett egy mindenképpen, aki tud is valamicskét, mert bajnoki.
Holnap reggel lesz egy másik kapus, ő lesz az első számú, remélem meg tudom venni.
Ő kb 200-as véd, 140-140 tech-gyors. lesz. 15-ös értéket hozott úgy, hogy csak 3 meccsen játszott. 88as a tapasztalata, 23 éves 3/6-os. Ha meg lesz az összeszokottsága, akkor sztem lehet több is.
-
okay
aktív tag
Hát remélem ezt a szezont már csak nem rontod el, én amit írok az ha feljutsz arra vonatkozna, oda szedd össze magad
A meccs összefoglalóban van benne igen, és látod hogy ha egyik 5-6ost kapott, amásik meg 10est, az elég nagy különbség.
Kiszámoláson azt értettem hogy az pl a tech 70nek kellene lennie és most tegyük fel csak 40es, 30pontot kell felhoznod rajta, és ha az az edzés 1 nap alatt pl 0.65öt fejlődik akkor ki lehet számolni hogy 46nap kell ahhoz hogy 70re felmenjen. Így ki tudod számolni hogy mennyi idő kell a normális arányok eléréséhez. Ha túl sok, akkor azzal nem érdemes vesződni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest