Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick
addikt
No én átírtam az edzést az úgy mond újra.
Így még hatékonyabbak lesznek a játékosaim.
-
Patrick
addikt
Nem lenne rossz, ha 12-es edzőközpontod lenne és 80%+-os edzést produkálnának az alkalmazottaid, akkor napi több, mint egyet lépne a csávó, de még így is minimum 300 pont hiányzik ahhoz, hogy tökéletesen ki legyen edzve.18 éves 4/6-os, annyira már ez sem jó. De még így is nagyon drága volt. Nem akarlak elkeseríteni, de én ha vettem is volna nem ilyet és nem ennyiért.
Ebből a pénzből vettem volna 3-5 idős player xp-vel. Ráadásul most már mínuszban is vagy. :SSportakadémiát hagyjad szerintem, még teljesen felesleges. Elsődlegesen az első 3 létesítmény a fontos az edzés, meglévők edzése, minél gyorsabb regenerálódás és a pénzbevétel miatt - stadion is ide tartozik, látom azt építed - A másodlagosan fontos létesítmények a maradékok, kivéve a sportakadémia, az még nem kell egyenlőre.
No, de első sorban, fel kell edzeni az átadását és a technikáját 186-ra! Ez 125 nap minimum, ha 1.0-át kap minden nap. Bár félek, hogy nem fog annyit kapni.
A gyorsaság fejelés lehet kevesebb, mint 40% Frecsi meghatározásai alapján.Egyenlőre ennyi, kérdezz nyugodtan, ha nem vagy biztos valamiben!
Mert az a cél, hogy a PH-sok egy osztályban legyenek majd!!!
NBIII-NBII-NBI
-
plus44
veterán
Sportakadémiát egy darabig nem is szeretnék, mert kvázi teljesen felesleges, amik jönnek nem elég jók, se edzeni, se pénzzé tenni őket nem lehet, így inkább húzom a többit. Mikor kezdődik majd az új szezon? Itt is van 2 hét pihi?
Bár barátságost most majdnem egy hétre előre lekötöttem, mindenhol idegenben, tehát lesz mérkőzés mindig.
szerk: ja igen, amit még nem tudok. Elég nekem ugye a jó képességű, de idős játékos is, na de mennyi is az idős? Őket gondolom nem edzeni veszem, ettől függetlenül figyeljek arra, hogy 5/6, vagy 6/6-os legyen, vagy itt nem is számít?
-
Patrick
addikt
-
plus44
veterán
Még nyilván nem érzem mire képes a csapat, nem tudom milyen erősségű keret kellene, így nem feltétlen szórnám a pénzem. Most van 3.000.000 pénzecském, ezt inkább létesítményekbe tolnám bele, de majd meglátom mennyi a heti bevételem, ha minden napra kötök idegenbeli barátságost. Látom már szezon vége van, tehát bajnokim nem is lesz már sok (1-2 talán), így abból sem esik be túl sok.
-
plus44
veterán
Árban mi számít olcsónak? Ilyen 100.000 körül, vagy az már drága? Plusz gondolom a leírt kapus példa csak aránypár, ha találok 200as védéssel, akkor nyilván azt vegyem (ha mellette arányosan ktszer jobb a többi képessége is)
Amennyiben nincs az adott napra megfelelő meccs, (az automatikus meccskereső nem ad ki ilyen meccset), akkor is kössem le idegenben, aztán vagy talál megfelelőt, vagy ha nem, akkor ne is legyen inkább meccsem?
-
okay
aktív tag
Nagyon alacsony vagy alacsony, csak így játssz, akkor alig vesz le. Minden esetben a felét megkapod a bevételnek. Hazait ne köss! 400as stadionra ne hívj.
Kapus: kap:100as akkor löv:35, áta:35, tch:70, gyo:70, fej:40, ha ezt összeadod 350, plusz amit nem kell edzeni (véd,köz,tám)ezek kb 90 = 440ÖÉ , így kellene kinéznie egy 100as kapusnak. Ami az edzésarány linken rajta van, kis módosítással.
A 4es szint is nagyon kevés, annyit nem csal már de az még így is nagyon gyenge
A sajátjaidat kiválogathatod így, de a piacra inkább az arányosságot nézd, az fontosabb! -
plus44
veterán
Nem kötöttem minden napra, azt hittem nem tesz jó az erőnlétnek, de akkor kötöm is le őket. Kérdés: nyilván idegenben kell játszanom a nagy stadionos ellenek miatt. Itt is játszik az, hogy normál szabállyal 1/3, kupaszabállyal 50-50%-ban kapom érte a bevételt?
Mivel e téren még nincs tapasztalatom, egy nekem való, olcsó, de erős játékos alap adatait le tudnád írni? (poszt nem számít), csak hogy legyen valami támpont, hogy mi szerint keressek majd, ha már 4-ek a létesítményeim.
Amit tudok, hogy fontos hogy minimum 5/6, de 6/6-osak legyenek! (4/6 és alatta még kuka!)
szerk: amennyiben nem találok megfelelő meccset, jó, ha hazai a meccsem alap stadionmérettel?
-
okay
aktív tag
ID-re nem lehet keresni sajnos de megtaláltalak, mázlista vagy
és még a IV.ben is.
Először, minden napra köss meccset, de a barikon alacsony erőnlét fontosságot tarts, kell az összhang miatt, esetleg tapasztalat is, meg hát van bevételed is belőle, csak nagyobb stadionba hívasd meg magad.
Nagyon olcsón lehet venni jó játékosokat, szelektáld te is úgy a játékosaidat hogy mennyit edzenek a képességeikre, de inkább még várj velük, míg ezek a létesítmények legalább a 4es szintet el nem érik, akkor már jobban látszik majd a különbség mindenben. -
okay
aktív tag
Azt te is tudod hogy milyen arányban kellene tartanod őket, és hogy mennyire vannak lemaradva a képességek. A szürke számok nem biztosak, nézd meg a képességek edzését, amelyik 0,15 alatt marad az elég gáz, főleg ha sokat kellene rá edzeni.
Pl Nowosielski 0.16os edzése és 38-ról 88-ra kellene feltolnod hogy jó legyen, elég lassú lesz.
Neked inkább az arányosság a kifizetődő, mert sok idő mire helyre hozod a rosszul edzett játékost.
Szerintem így vizsgáld a játékosaid. -
okay
aktív tag
Tudni kellene hogy melyik a csapatod, mert van olyan hogy 350-400ÖÉ-s játékosokat kapsz alapból de van olyan hogy 150-250ÖÉ közöttieket. Ha 200 körüliek akkor azokat mind kirúghatod
Alkalmazott elvileg a 7es szintig szinte semmit nem ér, pár %-ot dob csak, minél nagyobb a szint annál többet dob rá.
Naponta edzenek, oda is van írva hogy mennyit, 0,3at neked kb, ez az Edző és Regközpontod szintjével növekszik. Utolsó linken az arányok látszanak, ha a főképesség 100%, akkor a többi képessséget ami fel van ott sorolva, hozzá képest annyira kell tartani.
Másik, fontos a képességeknél a második szám, ott 99 a max, akkor fejlődik a leggyorsabban, úgy válogasd a játékosokat hogy a szürkék minél magasabbak legyenek, de ezt csak becsüli a HR központod, becsapós, meg kell figyelned, akkor zöldre váltanak, az a végső. A HR-től függ hogy milyen gyorsan tudod megfigyelni, nem mellesleg a szponzorik is. A lényeg, húzd a HR-t és megtudod kb-ra hogy melyik játékosodban van jövő.És igen, elvileg ez a legfrissebb edzés amiben most hisznek.
-
plus44
veterán
Köszi, végigolvas már most sok minden világos. Játékosokra nagyon pénzt nem kell költeni, idősebb, jobb játékosok vétele javallott minél olcsóbban, jelenleg csak a létesítményeket húzzam fentebb, alkalmazottak nem kellenek sehova (csak az edzőközpontba?). Nagyjából ennyi, meg ugye a stadion. Ami viszont még egyáltalán nem tiszta, az edzés. MI, merre, hogy működik, mikor van edzés, stb. Erről van valami kimerítő leírás? Illetve, az utolsó link mi lenne pontosan? Ezt nem sikerül megfejteni.
-
okay
aktív tag
Üdv itt!
Rengeteget lehetne róla beszélni, mi és hogy megy
2. cikk jobb egy kicsit, viszont a stadion építés az 1.ben van, szépen levezeti.
A létesítmények a legfontosabbak, Edzö, Reg, HR, Sportakadémia.
Idősebb játékosok, amivel talán, ha gyenge a ligád, léphetsz is feljebb IV.be.
9600as stadion már az V-ben is tele lehet, az sem elhanyagolható, de minél hamarabb húzd fel 5000re , az még nem olyan drága.
Alkalmazottak egyelőre nem kellenek.
Valószínű a játékosok amiket kaptál, le is kell cserélned.
Egyelőre ennyi.
Sok sikert!JA meg majd próbálj úgy vásárolni, vannak edzésarányok, ezek
-
okay
aktív tag
Nem
Én megírtam a magyar GM-nek, hogy családban, egy háztartásban 3 csapat van, ez engedélyezett! valójában nem az enyém, csak szinte én foglalkozok az egésszelDe már csak 2 csapat van, egyik megszünt.
Mikor regisztrálsz egy másikat, ráírsz valami magyar, rangos emberre.
Ezért nem kell külön IP.
Nem kereskedhettek egymással soha játékossal, és a barátságos szervezést is csak keveset egy hónapban, -
plus44
veterán
Valami kezdő jótanács esetleg? Elolvastam az összes súgót, GY.I.K.-ot, szabályzatot, segédletet, ezen kívül mik a kezdő tanácsok? Látom itt szinte minden napra lehet mérkőzést rakni, de ahogy olvastam ez felesleges, mert kifáradnak a játékosok, nem lesz hatékony az edzés.
Mit érdemes venni? Milyen létesítményeket, ti mikorra tesztek meccseket, stb.?
-
plus44
veterán
Annyira felidegesített a HT, hogy beregisztráltam, végigvittem a pénzes körbevezetést és beállítottam mindent a következő meccsre. ELég új még minden, és kb. mindent be lehet állítani, szóval 1 hónap minimum kell, mire mindenre rájövök, de már most jobban tetszik/érdekel, mint az a szaros HT. Szóval megjöttem.
-
ftc
nagyúr
22 misi euroban joool feljottem
milyen kapust kell vennem, hogy 10-es értékelést kapjon minimum?
-
Patrick
addikt
holnap meg is kapjuk megint a szponzorikat. Kifizetem a kölcsönt és újra felveszem a 37 millát. + még marad is. Lesz 40+ millám arra, hogy 11-es EK-t építsek + a stadiont felhúzzam 19200-ra, valamint vegyek egy belső kp-t. Egyenlőre ez a terv.
És akkor marad még az, hogy a szponzor remélhetőleg többet fizet majd és a ligakupában is jó lenne első helyen végezni. Azért jár valamilyen jutalom? -
-
Sali77
tag
Sziasztok!
Gratulálok mindenkinek a szezonhoz. Ha a bajnokság elején alá kellett volna írni a 8. helyem akkor megtettem volna. De így a szezon végén kis szerencsével lehetett volna jobb is. Összességében elégedett vagyok a szezonnal. Jövőre nem tervezek nagy játékos vásárlásokat, egy kapust meg egy csatárt kell vennem, de az építkezésé lesz a hangsúly. Megpróbálom felhúzni a hr-t, és az edzőközpontot 2-2 szinttel, és a stadiont is kellene fejleszteni. Ezek a tervek, aztán meglátjuk mit hoz az élet.
-
Patrick
addikt
A szerdát mindenképpen meg kell várnom, mert akkor jönnek a szponzori pénzek, így majd vissza tudom fizetni a kölcsönt és felveszek majd egy újat. Így több pénzem lesz.
Aztán építem a stadiont tovább, elkezdem a 11-es EK-t és veszek egy belső kp-t. Szerettem volna magyart, de abban az időpontban nincsen megfelelő. Majd meglátom mi lesz.
18 996 470-et kaptam a helyezésért és a statisztikákért. Lett volna több is, ha nem 5. leszek, hanem 3. Na majd jövőre. -
okay
aktív tag
Hát szerintem csütörtökre keresgélj, szerdán lesz a legtöbb pénze mindenkinek, akkor nem viszed el.
Én is a köv leendő 15évesemet keddre rakattam ki, hétfőn elköltik a nagyját, szerdán lesz az utánpótlásGratulálok Salinak is!
Vígasztaljon hogy a köv szezonban csak jobb lehetsz ennél -
Patrick
addikt
Bakker, délutános leszek és szerdától nem találok délelőttre egy normális középpályást sem. :S Kb max 10-13 millát tudok rááldozni. Délután lenne jó pár, de hát akkor dolgozom... ahh, lehet, hogy megint kell egy jó magasat emelnem, aztán reménykedni, hogy más nem licitálja felül. :S
-
ftc
nagyúr
3. lettem első szezonomban. Jövőre az első hely a cél!
-
Patrick
addikt
Lofa... 5. Bukta minden... szép...
-
Patrick
addikt
4. lettem. Végül is jobb, mint tavaly...de végezhettem volna előrébb is... persze, hiába a birtoklás...ez most nem jött össze...
Uccsó meccs nem jött össze, pedig 3. lehettem volna. -
okay
aktív tag
Pedig te vagy a 2. legerősebb a csoportban, úgyse jut fel a 2. helyezett, még az osztályozósok is kemények.
Jövőre erősítesz és újra megpróbálod.Nekem meg annyi, nem tudok nyerni, lehet a 3. hely se lesz meg pff
Lehet a Kupát hagyni kellett volna... bár nem, III. ligás 16ban nem is volt eddig, befiatalítottam, így legalább kapnak majd bajnokin is szerepet a könnyebb meccseken. -
ftc
nagyúr
Simán kikaptam az első helyezettől....
Ő magasozott én nagyon magast nyomattam
Ennyit a 2. helyről talán jobb is. Sajnos az utolsó előtti fordulóban találkoztunk mivel erőnlétileg ko
-
Patrick
addikt
Két meccs és kiderül lehetek e 3. vagy maradok 4. :S
-
ftc
nagyúr
Hát 1 pont a 2. hely ...
Az 2.nak botlania kellene nekem meg le kellene győznöm az 1 helyezettet...
-
Patrick
addikt
Március 15-től szabad vagyok a nem bajnokis napokon, így aki akar egy barit, oda vissza, akár többet, bátran hívjon ki!
-
Patrick
addikt
Köszi, kellett nagyon, azt hittem kikapok, fontos 3 pont volt.
Hajrá Mindenkinek, húzzatok bele.
-
ftc
nagyúr
Sima győzelem ma
Csütörtökön dől el mi is a sorsom...még 2. is lehetek...
-
okay
aktív tag
Na úgy néz ki, mostmár nagy a valószínűsége, hogy az Ördögvilla LK csatlakozik a III.13 mezőnyéhez
Nagyon gyenge a keret, de a feljutási pénzből erősödés lesz, és majd az osztályozós meccseken lesz egy bentmaradásViszont a III.1-nél elmenőben van a bajnokság, 3pontra a 2. helytől, és már nincs bennem erő.
Patrick, gratulálok! Többieknek meg Hajrá!! -
-
ftc
nagyúr
Majus 10,22,26,27,29 vki szabad?
-
Sali77
tag
Jó kis mecset játszottunk tegnap Patrik
Az első félidő jól sikerült, de a másodikban kijött az erő különbség.
Grat. Ma megpróbálok egy másik felállást. Hétfőn kezdődik a Puskás emléktorna, és ott hasonló erejű ellenfelekkel is fogok játszani mint a te csapatod. -
ftc
nagyúr
3. vagyok s 1 pont továbbra is a 2. hely...
-
Sali77
tag
Sziasztok!
sok sikert mára mindenkinek.
-
ftc
nagyúr
1 pont a 2. hely...
kemény hajrá lesz
-
okay
aktív tag
Ebben a szezonban vásárolgattatok, a köv szezon lesz a vagány, teljes erőnlét, mindnél magas összhang, Rossz szezonotok nem is lehet
Nálam lesz 1 sportakadémia szint, 15-16évesek beszerzése, és talán a stadion ha lesz rá pénz, de csak úgy 40millát nehéz lesz kihúzni a cilinderből
-
Sali77
tag
Hát kis hullámvölgy az van sajnos. 2 pontot buktam mert a csatárom kihagyta a tizenegyest, aztán a következő meccsen megint kihagyott egy büntetőt. Már le is cseréltem egyik középpályásra. Előtte a 91-92 percben kaptam gólt, így döntetlenre mentette a meccset az ellenfél. De ez benne van nem lehet mindig szerencsém.
Ma vettem egy védőt 200 - 100-100-100-100 as és 99 erővel bír. Remélem megerősödik a védelmem a hajrára.
Én még egyenlőre nem tervezek fiatalokra építeni, majd ha 12 körül lesz az edzőközpontom.
Még tervezek ebben a szezonban venni egy csatárt, és akkor nagyjából megvan a keret. Még középpályára kell idővel 2 játékos, de az még ráér.Jövő szezonba akarom elkezdeni az építkezést, 2-2 szintet szeretnék húzni a HR-en és az Edzőközponton
-
Patrick
addikt
Stadionom 19400asra fog épülni, + a létesítményeket is fejleszteni akarom, a 3 legfontosabbat. Valamint lassan két 25 éves játékosomtól meg fogok válni és veszek helyettük, magyar fiatalokat.
Ez a terv.
-
okay
aktív tag
Nálunk még tart a nagy verseny, van esélyem, de itt már becsúszhat random is amivel elmegy az egész.
Nálatok van egy kis hullámvölgy, de hátha a sorsolás tektek kedvez.Én ráálltam a 15éves magyarok keresgélésére, figyelésére, annyi üzenetet kaptam/küldtem hogy már begolyózok, egész nap azt nézegetem
23K-s stadion kész lett, tele is volt ma
Szépen erősödik a csapat!Sok sikert mindenkinek a továbbiakban
-
Patrick
addikt
Szánalmas egy meccs volt...
-
ftc
nagyúr
1 pont a 3. hely
2 pont a 2. hely -
ftc
nagyúr
Az első 3 közül még az elsővel fogok csatázni....szerintetek megéri magasozni? összesítésben jobb 30 ponttal tőlem...
még van lehetőségem 2.-nak is lenni első szezonban
-
ftc
nagyúr
Sima győzelem volt
-
Patrick
addikt
Jah, fontos 0-0-át játszottam idegenben...
-
Sali77
tag
Hát a mai forduló a döntetleneké volt. Sajnos nem tudtam visszavágni Senki FC nek, a 91 percben egyenlített. Így nem tudtam megközelíteni 1 pontra a 6. helyet, és ráadásul visszacsúsztam 1 helyezést.
-
Patrick
addikt
Nekem is még 80-83 az erőnlét, de kezd kevéske lenni.
De nyertem azért ma, normállal. Tartom a 3. helyet. 11 meccs van még hátra, kemény lesz a vége.
-
ftc
nagyúr
MA 1 hellyel előrébb lépek...ha mázlim van még a 3. is lehetek
-
Sali77
tag
Sok szerencsét mára mindenkinek.
-
okay
aktív tag
Jó nektek. Úgy érzem, 80 felett vagyok még erőnlétben, de nagyon gyengének érzem magam, 20 alatt hoznak mát a kezdőim. Rengeteg rangadó lesz még...
Kiraktam 2 játékost holnapra, ha valakit érdekel , lessétek meg, KP-k
-
Sali77
tag
Grat mindenkinek. Én harcba szállok a 6. helyért. 7 pont a lemaradásom, de a 6. nak most jön pár nagyon nehéz meccs. Játszik az első 5 el kivétel nélkül, én meg már három rangadón túl vagyok. Remélem a hét végén már én leszek a 6. Nem lenne rossz a 6. helyen zárnom a szezont.
-
okay
aktív tag
Grat! mindenkinek!
Én egy döntetlennel előléptem a 2. helyre.A kupameccsen 4milla volt a jegybevétel, és még 720K az ajándéktárgyakból, ott már az sem elhanyagolható
-
Patrick
addikt
Én úgy csinálom, hogy 10-es értékekkel növelem a srácok képességeit és a főskillhez igazítom, pl védekezés, vagy középpálya. Kiszámolva feltolom nekik a 2-odlagos értékeket, átadás vagy technika és amikor ez meg van, akkor jöhet a 3-adlagos, pl fejelés. Szerencsére most már mindegyik játékosom elérte azt, hogy jól van edzve, így már csak felfele megyek a főskillel és a többi meg követi.
Az összeszokottság is meg van már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- HP szerverek áron alul
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest