- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
okay
aktív tag
Gratula!
Sok sikert odafent! Na ott volt ám szorosHa valakinek 18éves 8-950ÖÉ-s játékosok kellenek, nézzen be hozzám, keddre járnak le!
Amatör ProfikVisszavettem teljesen, de a mögöttem levők nem tudtak nyerni, maradtam a III.13-as ágon, meglátjuk mi lesz.
Jövök Patrick! -
Amur
addikt
Chibesz is beleszaladt egy 8-0ás késbe.
Végig nagyon magasozták az évadot?!
Na hátha bukik még1et valamelyik,és akkor megyünk együtt eggyel feljebb!
2 pontra vagyok a továbbjutástól!
Hol tudom megnézni az ő párosításukat az ucsó fordulóra?A lengyel csatárom újra vezeti a góllövőlistát!
-
Amur
addikt
Sorry! Otthon felszívták magukat a srácok. Egyértelműen jobb a kereted, talán azért sikerült megint nyernem mert a kiscsapatok ellen végig tartalékoltam egész idény alatt. Így 4 pontra vagyok tőled.
Ami a hátralévő meccsek előnye,nekem az a hátránya is: csupa kiscsapat, amit hozok fixen,már amúgy sincs mire tartalékolnom, viszont nincs is így esélyem a riválisoktól pontot rabolni.
Teljesen nem rajtam múlik ha oda is érek a 2.helyre már... -
-
Amur
addikt
Vaddisznót is legyőztem korábban!
De túlbecsülsz! A játékosálományom nagyon gyér, abszolút a stadion és a létesítmények fejlesztésére mentem rá.
Egyetlen topjátékosom a lengyel csatár aki vezeti a góllövőlistát.
Őt is valami bagatel összegért kaptam meg (szabadügynök lett,és a felsőbb osztályban játszó csapat úgy döntött nem tartja meg, és nem adta meg még azt az összeges sem amit én komolytalanak tartottam érte, de bepróbáltam. Szerencsém volt mert a korát leszámítva nagyon penge játékos!)Egyszerűen nem vesznek komolyan, Chibesz is alacsonnyal jött ki... Lehet pont a játékosállományom pásztázása után döntött úgy hogy nem leszek neki otthon ellenfél.. tévedett!
-
Amur
addikt
Hogyj valamit kedvezzek neked is: legyőztem Chibeszt is idegenben!
Így már visszakaptad a tabella első helyét!
-
Amur
addikt
Pont ez járt az eszemben, hogy nehogy én legyek az oka ha lemaradsz..
Bocsi,ez az idény nekem ilyen: a verhető ellenfelek közül kettőtől is kikaptam, a topcsapatokat meg sorra megverem idegenben..
Ha a végén majd kell pár pont én hajlandó vagyok a bundára, és otthon alacsonnyal megyek majd ki! -
okay
aktív tag
Semmiképp sem kell ugyanannyi mint a főképesség, az 100%, ehhez képest a legnagyobb mellék is elég 75%-on. De elvileg azzal érsz, mert támadó kp-nak csak jobb mint védekezőnek, és középre ahova csak 50% kell belőle. Azt esetleg megfigyelheted hogy egyénileg mit hoz mint rating, vagy mégjobb a meccsriport alján a csapatok erősségénél, ki lesz részletezve hogy mennyi pontot kaptál csapatrészenként, és össze tudod hasonlítani.
-
okay
aktív tag
Tudtommal ezdeni csak egy főképességet kell, inkább talán ha feltolod akkor több gyorsaság, lövés ilyenek, ha hátrébb tolod akkor meg fejes. De vicces ez mert szinte ugyanaz kell a védőnek mint a támadónak. Sztem a lényeg hogy ami a kp-nak nem fontos annyira azt is kicsit fel kell tolni. Tám, Véd nem kell edzeni neki.
-
Patrick
addikt
Így van. II-od osztályban érdemes, a III-ad az is-is.
Azt ne felejtsük, hogy ha nem a régit használjuk, akkor amennyivel kevesebb a többi, annyival kevesebb hitelt is tudunk felvenni, mert a hitel az általános szponzor 5-szöröse. Már pedig én használom a hitelt rendesen, lehet, most már 70 millát fel tudok majd venni.
-
Sali77
tag
Ha megnézitek az én előremenetelemet, akkor ott láthatjátok hogy lehet előrelépkedni. Nekem 3 szezonom volt anno V.14 ven, 4 IV.4 ben, és most szerintem minimum 5 lesz itt a III.4 ben, mielőtt esélyem nyílna feljutni.
Az infra nagyon fontos, és én ebben az évben azt nyomom, jövőre csapatot kell erősítenem nehogy kiessek, aztán újabb év infra, és így tovább.
Nálam ez a terv.
-
Sali77
tag
ha jól tudom akkor nyugodtan építheted a kiegészítőket, ha növeled a székek számát nem kell elbontani a kiegészítőket.
A parkoló meg a többi, a nézők számát hivatott növelni. ez független a szektoroktól.
Akkor érdemes húzni ha nem tudod megtölteni a stadiont akkor sem ha jó helyen áll a bajnokságban a csapatod. -
Amur
addikt
Köszönöm!
Én most is vásárolgatok ha látok jó vételt.
Ma pl. sikerült egy olyan görög védőt vennem 10ezerért akinek a párját (szélső védő) korábban 2 milláért vettem.(még talán jobbak is az edzésarányai)
Folyamatosan fejlesztem a stadiont, bár lehet most leállok vele kicsit,mert egy ideje nincs teltház.
Dokik fejlesztésének mennyire van értelme? jelentősen felgyorsítják a gyógyulást,vagy csak kicsit?"Készülök" a kupameccsre.
Papíron semmi esélyem: a III.5 ligából a forza nevű csapatot kaptam, valszeg megesznek reggelire,
de megpróbálom meglepni őket!1-0 lett(oda).. de benéztem,mert csak normállal mentem nekik,ha felveszem nagyon magasra,akkor lehet sikerül a meglepi! (úgy emlékeztem tegnap este már beállítottam a taktikát,de sajnos nem...)
-
okay
aktív tag
-
Sali77
tag
Ne izgulj nem olyan durva a helyzet.
Holnapra visszatöltődik a nagyja.Barátságos és torna mérkőzések
Nagyon alacsony 0,02 Alacsony 0,05 Normál 0,1 Magas 0,2 Nagyon magas 0,3Tétmérkőzések 0.10 0.25 0.50 1.00 1.50
Nagyon alacsony 0,1 Alacsony 0,25 Normál 0,5 Magas 1,0 Nagyon magas 1,5Mecsek után ezek az erőnlét fogyások lehetnek. Másnapra a többi visszatöltődik.
-
okay
aktív tag
BAjnokin annyit kell használj amennyit az ellenfél enged, normál lenne a jobb, és az első félidőt nyomd meg ha kell. Kupán ha menni akarsz, akkor azon is normál, de akkor már elkelne egy b csapat is, barátságooson nagyon alacsony. Útmutatóban benne van hogy melyik fontosság mennyi erőnlétet vesz le, utolsó bajnokira 70 erőnlétpont felett kellene maradj kb.
Öreg játékosoknál elég magas lehet a fizetés, és az RFA-nál újra fizetned kell érte valamennyit, ezt nézd majd, meglátod hogy éri meg. -
Patrick
addikt
Ez egy érdekes dolog... elvileg minél nagyobb a csillag annál több a lovetta. Csak ez mindenkinél más, mert mindenki más erőt képvisel.
Lehet, hogy egy adott bajnokságban a 14. helyezettnek ad; 1 csillag hoz évi 50-et és az 5 meg 100-at. De lehet, hogy a 1-nek már az 1 csillag 100-at hoz és az 5 meg 200-at. Én max ilyen eltérésről hallottam, láttam, tapasztaltam.
Olyan volt, hogy az ezelőtti szezonnál az 5 csillag kevesebb volt, mint a 3, amit ajánlottak, már mint lóvéban, de azóta ugye történtek fejlesztések, lásd HR! +1 szint és most épül pl a következőm. A 100-as marketing pedig nagyon fontos! -
okay
aktív tag
Még a multkor megfigyeltem 2-3 játékosodat, most azt látom hogy az egyik 90-100, a többi föképessége 45-50 körül van. Akkor ezt nem te edzetted fel odáig?
Az arányt tatsd, az a lényeg, a példa játékoson is csak azt mutattam, a kor mindegy, még a karierrhossz is, csak az arány a lényeg, mert még elég nehéz lenne korrigálgatnod magadnak. -
Patrick
addikt
-
Patrick
addikt
Minden játékosnak az adott poszthoz tartozó főképességét kell edzeni és az ahhoz tartozó mellékskilleket. "Egyenes arányosságban".
Kapusnak: Védés (100%), Technika (73%)-Gyorsaság (73%), Fejelés (45%), Átadás (32%)
Legfontosabbtól a legkevésbé fontosig. A többi skill nem hoz neki + értéket, ratingot, stb... -
okay
aktív tag
Sajnos 12milla az elég karcsú.
Akkor Létesítmények. A KK-val és az Orvosival megállhatsz nyugodtan, szerintem az oktatásival is, ha kell alkalmazott akkor veszel, és ezeket felén tartod az EK és HR szintjének kb, ha a HR 12, akkor a KK 7es kb. Az SA a te döntésed hogy most komolyan foglalkozol a sajátjaiddal amit húzol, több edzésbonusz iesmi. RK 2-3al követi az EK-t általában. Én mostantól csak az első 3at nyomnám, de a HR EK a lényeg. És a 7es szinttől ajánlják bele az alkalmazottat, olyan 50es képességűekkel kezdhetnéd, azok még nem ennék le a gatyádat is. Ki tudja milyen lesz a szponzorid.Játékosok:
Látom edzed a többi főképességet is, nem kell! Ha kapus, annak nem kell véd,köz, tám!
KAP 100%, tch-gyo 70%, többi 35%
CD: véd 100%, áta-tch-gyo-fej 50%
SD: véd 100%, gyo 70%, áta-tch 50%
CM: köz 100% áta-tch 70%, gyo 50%
SM: köz 100% gyo 70%, áta-tch 50%
CF: tám 100% gyo-löv 70%, tch 50%
Ez egy CM: Tomislav Lukic Az arányt mutatva, ilyen 160-180as főképességűeket tudnál venni, esetleg 200, kb jó arányban edzve, az nagyon jó lenne.Cserének meghagynád a tieid. Csakhát 12milla... -
Sali77
tag
1. Bármelyik fórum topik lap közepén
2. Játékos profil bal oldal lap közepén
3. Mérkőzés / kezdőcsapat4. Nemzetközi/választások oldalon
5. Információk / GYIK
6. Foci vagy hoki/ Információk / To do list7. Szezon bónuszok
8. Nemzeti Kupa
9. Népszerűsítés10. Játékosok/ Edzés
11. Bajnokság/ Sajtóközlemények
12. Ahol a Kijelentkezés van/ Beállítások13. Nemzetközi/ ország profil, a térképen
14. Stadion/ a kezdőkőrben
15. PRO zóna/ PRO csomag, jobb felső sarok16. Nemzetközi/kupák
17. PP Magazin
18. Csapat/Csapat infó/Hírességek csarnoka/az ott található egyik játékosra kell kattintani, (ha nincs ilyen játékosod, akkor más csapatnál keress)19. Nemzetközi -> Országok helyezése
20. Információ -> Segítők
21. Kupák -> Kredit bajnokság -> Elérhető bajnokságok -> kattints egy bajnokság nevére22. PPM Bolt
23. Csapat infó- Koronggyűjtemény/zászlógyűjtemény
24. Piac-Hirdetési rendszer25. Mérkőzés/Tervezés
26. Információk/Útmutató
27. Nemzetközi/Országok helyezése/Mgyarország/Statisztikavalahol csak ott lesz az a fránya tojás
-
-
okay
aktív tag
A játékos képességek jók voltak arányban, csak ez a szabadügynök dolog, megveszed aztán ha lejár a szerződése, újra fizetsz érte. Ilyenekért max 3milliot adj, de ha szerencséd van, nagyon olcsón is megkaphatod.
Patrick
Nekem lesérlt a csatárom a tábor után, ma sem mutatkozhat be. De a másik, a német igen, Hund, a kutya
-
okay
aktív tag
Hát igen, nincs összhang, se tapasztalat, nem valami erősek, gondolom atttól mert 450es ŐÉ-jük van, még nincsenek jól edzve se.
A szabadügynökös játékosokat újra meg kell vásárold ha lejár a szerződésük (ha jól tudom)
Inkább vegyél 140 körüli főképességgel kevesebb játékost, 100 az már elég gáz. Mondjuk csak 2 csapatot kell megelőzz, azért IV-ben vagy, ebben a szezonban úgysem az a cél hogy benne legyél az első 6-8ban.
Árat azt ne nézd, az mindig a licitálásnál derül ki -
okay
aktív tag
Jaja, jól mondja Sali!
Amíg nincs magas létesítményed, addig nagyon fontos hogy jó arányban legyen edzve akit veszel, később ha majd gyorsabban tudod már edzeni akkor lehet venni arányban gyengébbeket, mert hamar ki tudod javítani.
Ha belegondolsz, pl 30pontot kell felhoznod, 1.00 edz 1 nap, az kemény 30napodba kerül. Nem mindegy -
Sali77
tag
Itt egy játékos akkor jó igazán ha minden tulajdonsága megfelelő arányban van edzve.
Az egyik link amit kaptál, sőt a file amit én küldtem neked az is tartalmazza melyik poszton mit hogyan kell egzeni.
Vásárlásnál is olyan játékosokat kell keresni akik jól vannak edzve.
Hiába magas egy csatárnak a fő skill-je ha nem jó a technikája vagy épp a lövése.Mindenképp figyelni kell. Anno én sem figyeltem rá, és amikor megismertem az itteni srácokat, és felvilágosítottak a dolgokról, komplett csapatot kellett cserélnem(sok pénz ráment). Aminek meg is lett az eredménye csont nélkül jutottam fel a IV osztályba, és az első szezonomban 8. lettem.
Most már tudom nem biztos az az erősebb csapat akinek a kezdő 11 ÖE-je magasabb, lehet az akinek kevesebb, de jól edzett játékosai vannak. PL egy védőnek nem kell lőnie. Ha az is van edzve csak az ÖE-t növeli, de nem tesz sokat a mecsen kapott Ratinghoz. Ha valamit nem jól gondolok akkor úgy is kijavítanak remélem.
-
okay
aktív tag
Olyan jó kapusom nekem sincs
20milláig nem áll meg az tuti
de inkább több lesz
Basiak nagyon rossz, gyo tch sehol sincs, Varga se jó ugyanebből a szempontból, és a 3. se. Ráadásul drágán is mennek el, 10Milla felett holott nem ér annyit, azért mert a főképesség magas.
[link]
[link]
[link]Nem annyira neked valók, de a gyo tch miatt mutatom.
Neked Itt körül kell gondolkodnod. Kezdésnek ezeket még talán meg tudod venni, 140 fő és jó mellékek. Edzés itt még nem fontos, mikor lesz neked még 8-9es EK-d, ezért a 3as KH is megfelel, meg addigra lehet le is cseréled. -
okay
aktív tag
Csak Állóhelyben gondolkodj!
IV.es osztályban vagy, írtam neked, 5000ret csinálj még mikor azt hittem hogy V.ben vagy, meg fog telni nagyon hamar, és a fenntartási költsége is alacsony, egyértelműen jó befektetés. A IV.ben még 9000 is megéri. 290 az ÖÉ-d is. Kis álló meg nem sokba kerül. -
Patrick
addikt
-
okay
aktív tag
Nagyon alacsony vagy alacsony, csak így játssz, akkor alig vesz le. Minden esetben a felét megkapod a bevételnek. Hazait ne köss! 400as stadionra ne hívj.
Kapus: kap:100as akkor löv:35, áta:35, tch:70, gyo:70, fej:40, ha ezt összeadod 350, plusz amit nem kell edzeni (véd,köz,tám)ezek kb 90 = 440ÖÉ , így kellene kinéznie egy 100as kapusnak. Ami az edzésarány linken rajta van, kis módosítással.
A 4es szint is nagyon kevés, annyit nem csal már de az még így is nagyon gyenge
A sajátjaidat kiválogathatod így, de a piacra inkább az arányosságot nézd, az fontosabb! -
okay
aktív tag
ID-re nem lehet keresni sajnos de megtaláltalak, mázlista vagy
és még a IV.ben is.
Először, minden napra köss meccset, de a barikon alacsony erőnlét fontosságot tarts, kell az összhang miatt, esetleg tapasztalat is, meg hát van bevételed is belőle, csak nagyobb stadionba hívasd meg magad.
Nagyon olcsón lehet venni jó játékosokat, szelektáld te is úgy a játékosaidat hogy mennyit edzenek a képességeikre, de inkább még várj velük, míg ezek a létesítmények legalább a 4es szintet el nem érik, akkor már jobban látszik majd a különbség mindenben. -
okay
aktív tag
Tudni kellene hogy melyik a csapatod, mert van olyan hogy 350-400ÖÉ-s játékosokat kapsz alapból de van olyan hogy 150-250ÖÉ közöttieket. Ha 200 körüliek akkor azokat mind kirúghatod
Alkalmazott elvileg a 7es szintig szinte semmit nem ér, pár %-ot dob csak, minél nagyobb a szint annál többet dob rá.
Naponta edzenek, oda is van írva hogy mennyit, 0,3at neked kb, ez az Edző és Regközpontod szintjével növekszik. Utolsó linken az arányok látszanak, ha a főképesség 100%, akkor a többi képessséget ami fel van ott sorolva, hozzá képest annyira kell tartani.
Másik, fontos a képességeknél a második szám, ott 99 a max, akkor fejlődik a leggyorsabban, úgy válogasd a játékosokat hogy a szürkék minél magasabbak legyenek, de ezt csak becsüli a HR központod, becsapós, meg kell figyelned, akkor zöldre váltanak, az a végső. A HR-től függ hogy milyen gyorsan tudod megfigyelni, nem mellesleg a szponzorik is. A lényeg, húzd a HR-t és megtudod kb-ra hogy melyik játékosodban van jövő.És igen, elvileg ez a legfrissebb edzés amiben most hisznek.
-
okay
aktív tag
Üdv itt!
Rengeteget lehetne róla beszélni, mi és hogy megy
2. cikk jobb egy kicsit, viszont a stadion építés az 1.ben van, szépen levezeti.
A létesítmények a legfontosabbak, Edzö, Reg, HR, Sportakadémia.
Idősebb játékosok, amivel talán, ha gyenge a ligád, léphetsz is feljebb IV.be.
9600as stadion már az V-ben is tele lehet, az sem elhanyagolható, de minél hamarabb húzd fel 5000re , az még nem olyan drága.
Alkalmazottak egyelőre nem kellenek.
Valószínű a játékosok amiket kaptál, le is kell cserélned.
Egyelőre ennyi.
Sok sikert!JA meg majd próbálj úgy vásárolni, vannak edzésarányok, ezek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest