Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
Kiesek mint a picsa.

-
plus44
veterán
Mindig 1-0ra kapok ki

-
plus44
veterán
Na 100 nap és kész a 2. fullos 3szintes multi szektorom 10000 hellyel. Igaz ebből semmit nem fogok profitálni ebben a szezonban, úgyhogy remélem nem esik vissza.

-
plus44
veterán
Szóval ha egy normálisan edzett középső kpnak van egy majdnem ugyanolyan magasra edzett lövés képessége például, mint amilyen a főképessége, és őt tolom fel középre a kp sor felső részére akkor azzal nem érek el sokkal többet, mintha minden maradna a megszokott helyén lövés képesség nélkül? Profitálok én abból a magas lövés képességből valamit a támadásaimkor? (kár hogy itt nem lehet megnézni milyen értékeléseket hozunk össze, ha változtatunk, ezt kifejezetten szerettem a Hattrickben...vagyis ezt sem ők csinálták, hanem külsős progi volt
) -
plus44
veterán
Én is 4-4-2-t játszok, de mivel a kp-t én sem érzem itt dominánsnak, így gondoltam veszek egy támadó kp-t és azt előre tolom, így jönne ki egy 4-3-1-2 felállás. Szóval a kp sor felső részére húzom középre, akkor kvázi tám. kp lesz a posztja? Használja is majd a lövés/támadás képességét?
-
plus44
veterán
A rendszer csak alap felállásokban gondolkozik és azt kezeli? Teszem azt tudok csinálni 4-3-1-2es felállást? Tudni tudok, de ezt kezeli a rendszer, vagy úgy veszi, mintha egy kp-omat csatár poszton játszatnám? Mert akkor csak bukok...
-
plus44
veterán
Alsóbb szinteken szerintem teljesen felesleges a másik két ajánlattal szórakozni amíg relatíve elhanyagolható a különbség a fix és ezek között.
-
plus44
veterán
Nálam meg az, hogy nem vagyok hajlandó visszaesni a rendszer teljesen random hülyeségei miatt, így "biztosra" megyek. Amíg folyik be annyi pénz, ami kell a infra erősítéséhez, addig egy tapottat sem mozdulok a mostani a szintről. Nem veszek játékost, semmilyen posztra nem erősítek, minden egyes centet a létesítményekbe és/vagy a stadionra költök (erre ugye annyit nem kell, mert egy szint után csak üresen kong egy része) és mikor ezek elég magasan vannak, akkor lépek fentebb. Így elvileg sokkal lassabb és unalmasabb a dolog, de talán elkerülöm a visszaesést és biztosabban építkezem.
-
plus44
veterán
Kísértetiesen hasonlít az én legelső szezonomra, kíváncsi vagyok, milyen lesz a 2. szezonod. Mindentől függetlenül tényleg szép munka, és lássuk be az majdnem mindenhol így van: a belefektetett munka kifizetődik (kivételt képet a HT
), de a 2. szezonra valamiért ezt nem lehet tartani, de aztán ne legyen igazam! 
-
plus44
veterán
A 3 szinten multis szektort érdemes fejleszteni kiegészítőkkel, amikor még csak 4000 férőhelyes? Nem kell majd lebontani, ha férőhelyeket akarok hozzáadni? Illetve maga a pálya fejlesztése (világítás, gyep, stb.) összefüggésben van a szektorokkal? Tehát ha alap szektorok mellé felhúzom az összes egyéb fent említett dolgot (gyep, kijelző, stb.) akkor utána a szektorok fejlesztésével ezek az upgrade-ek megmaradnak? Egyáltalán kell még ilyenre pénzt fecsérelni?
-
plus44
veterán
Egy bajnokságban vagyunk?
Na ezt nem is tudtam. A csapatom nagyon szétesett a mostani idényre, tavaly 1 pont híján 2. lehettünk volna, most 5. helyezés, és sok megdöbbentő vereség. A mostani idényre igyekszem összepakolni valami új csapatot, de az a baj, hogy 50 millából sem könnyű. -
plus44
veterán
Előző szezonban kellett volna feljutnom, mert a mostani a 2 visszaesettel, esélyem sincs...
-
plus44
veterán
A kezdeti alap, kis állóhelyes stadion után mi a következő lépés? Párszor bizony már telt ház van.
-
plus44
veterán
Persze döntetlent játszottam az utolsó fordulóban, és így lettem 3. Egyértelmű.
-
plus44
veterán
2. hely talán már megvan!

-
plus44
veterán
lesérül a legjobb csatárom 2 hétre. Felépül, hogy most megint lesérüljön pont a legfontosabb meccseim előtt. By-bye feljutás...
-
plus44
veterán
Egyrészről sajnálom, többet ért a játékos, másrészről köszönöm nagy segítség ez nekem!

Egyébként most lett teljes a csapatom, a tegnap vásárolt csatárral. Vetnél rá (más is persze) egy pillantást? Kell valahol cserélnem, újat vennem, vagy van esélyem így esetleg feljutni valamikor?
-
plus44
veterán
Milyen szép, beszéltek itt a kupáról, én meg már évek óta kiestem

-
plus44
veterán
Én pedig meg vagyok döbbenve, de 3. vagyok...

-
plus44
veterán
A korábbi mérkőzéseimet hol tudom visszanézni (összefoglaló is elég) ? Érdekelne, mennyien jönnek a hazai meccsekre, kell-e stadiont bővítenem. Ha most nem is aktuális, de pár szezon múlva biztos az lesz, ezért érdekelne.
-
plus44
veterán
Jelenleg 9. vagyok, nagyjából ide is várom magam majd a bajnokság végén. Jelenleg az új játékosaim mind hozzák a 15-16-os ratinget, egy csatárom pedig 22-eset. Hiányzik még a keretből 2 csatár és 2 középső kp, előbbiek mostanában kifejezetten drágán mennek el, míg utóbbiak nincsenek is fenn már 2 hete megfelelő edzettséggel, vagy épp bal/jobb lábasak (nem tudom ez mennyire számít, szerintem oda mindkettős kellene). Egyébként meg vagyok elégedve a mostani szintemmel, ha meg tudnám venni a maradék játékosokat akkor haladhatnék megint a központokkal.
-
plus44
veterán
Köszi, akkor marad a mostani taktikai felállás. A vásárolt játékosaim egyébként 15-16-os rating-et hoznak, van már 5 új emberkém, lesz még mellé 6 (csak elfogyott a pénz) és egy igen intenzív támadójátékot játszok majd 3-4-3 felállásban. Meglássuk mi lészen belőle a szezon végére.

-
plus44
veterán
Az erőnlét hogyan töltődik vissza? Mert most erős első és normál második félidővel az átlag 100-as erőnlétből 15 ment le. Ez elég sok szerintem, nehogy elfogyjon 4-5 meccs múlva...
-
plus44
veterán
Köszi szépen, akkor a többivel nem is terhelem a fórumot. Ha összeállt a csapat, annyi érdekelne, hogy a mostani nagyon alacsony hozzáállást vehetem e fentebb normálra (vagy nem tudom mi az alapértelmezett intenzitás, hozzáállás a meccshez), mert eddig mindegy volt, vagy vesztettem, vagy nyertem, de így, hogy teljesen új csapatot állítottam össze, már taktikailag is szeretnék belenyúlni a dolgokba.
-
plus44
veterán
2. játékos:
3,1 millaKor 27
Erő 83/83
Tap 61
Old Mindkettő
KH gyenge (3/6)
Nép IsmertKap 17 63
Véd 181 62
Köz 17 66
Tám 16 73
Löv 71 63
Áta 90 68
Tch 90 50
Gyo 90 62
Fej 90 57
ÖÉ 662 73% -
plus44
veterán
Nem tudom, lehet-e komplett játékot linkelni, de sanszos, hogy nem látnátok, így kiírom inkább:
1. szerzeményem:
2,4millaKor 24
KH rossz (2/6)
Old Bal
Erő 52/52
Tap 86Tám 190 75
Löv 131 82
Áta 67 99
Tch 93 85
Gyo 135 85
Fej 67 89
ÖÉ 730 87%
Nép 3 csillag -
plus44
veterán
Akkor nem számít a pénz, csak a csillag? Tehát, ha mondjuk van egy szponzori lehetőségem, ami ad 50millát de egy csillagos és jön egy új, ami csak 10milla és 5 csillagos (az egyszerűség kedvéért a többi lehetőségem ugyanilyen lenne kevesebb csillaggal), akkor inkább a csillag, mint a pénz?
-
plus44
veterán
Elfogadtam mindkét ajánlatot, mindkettő 5 csillagos, 60milla és 7milla összegekkel.

-
plus44
veterán
Na néztel jól edzett játékosokat... 3-4milla per játékos. (ráadásul csak kikiáltási áron) Most hogy már tudom egy átlag játékos árát (ilyen tudás mellett), körberöhögöm magam ezzel a 12 millával. Azt hittem ez itt sok.
Mi éri meg jobban? 12 gyengébb, vagy 3-4 jól edzett, 200as főskilles? -
plus44
veterán
Jah jó, akkor csak leesett a dolog. Edzést nem váltottam pontosan azért, mert teljesen feleslegesnek éreztem foglalkozni az alap kerettel. Ha újakat veszek, azokat nyilván arányosan edzem. Itt valami külsős program, amivel követni lehet minden fejlődést és szintlépést? Lényeg, hogy ne kelljen belépni, csak a száraz adatokat mutassa napról napra.
-
plus44
veterán
- Látom edzed a többi főképességet is, nem kell! Ha kapus, annak nem kell véd,köz, tám!
Ezt nem igazán értem. Az edzés menüben minden játékosnál ki lehet választani1 skill-t, amit edzeni akarok. A megfelelő posztokra kiosztottam, hogy ez mi legyen, úgy mint védés, védekezés, jsz, és támadás/gószerzés. Egyszerre egyet tudok csak edzeni, azok pedig ezek, amiket én ott a legördülő menüben kiválasztottam, nem?Korban milyen idősben gondolkozzak? Patrick írta fentebb, hogy mivel még nem maxos az EK, addig felesleges fiatalokat venni, arányosan, vagy közel arányosan edzett játékosokat idősen is érdemes venni, 1-2 szezonig simán jók. Még ígs az elején nem is szeretném váltogatni az edzést, mindenkinek egyre akarok ráállni és csak azt edzeni, ahogy írtad is.
-
plus44
veterán
Bizony, bizony. Kérdésem is lenne akkor. Most jelenleg van 12 millióm. A létesítmények ekképp néznek ki:
EK 8as, RK 7es, HR 8as, KK 7es, OkK és SA 5ös, OrK pedig 7es. Mit csináljak tovább? Véleményem szerint kb a teljes csapat kikukázása (jobbak megtartása spórolás szempontjából) és egy komplett játékosállomány megvétele. Még mindig nem sikerült megértenem mi számít jó játékosnak,, ugye itt mindent lehet edzeni, nem csak egy valamit, mint a HT-ban, át kell szokni. Esetleg a posztokra egy-egy random játékost tudtok nekem mondani? Pl. kapus 3 fő skillje hanyas legyen, hogy olyat tudjak venni, aztán kp, védők, csatárok, stb. -
plus44
veterán
Gyakorlatilag jogilag tisztán lopnak meg. Egész egyszerűen.
-
plus44
veterán
Na ez a szopás...23 tojásom van (most vettem észre) és már kétszer néztem át az összes ide beírt helyet, de semmi...
-
plus44
veterán
Kicsit vásárolgatnék, mert ezzel a rendszer által generált csapattal a leggyengébbek ellen sincs esélyem. Őket néztem, vélemény:
Kapus: link link
K. Védő: link link
Sz. Védő: link link
Középpályás: link link (nem találtam)
Sz. Középpályás: link link (nem találtam)
K. Csatár: link linkIgyekeztem a nekem linkelt edzéstervezet szerint válogatni, figyelembe véve a kort, legfőképp az árat és fizetést. Mennyire számít a szerződés lejárása? Tudom hosszabbítani?
-
plus44
veterán
8-0 oda...
-
plus44
veterán
beírhatom a stadion méretét. De ez Támogatói? nem eredetileg van benne?
-
plus44
veterán
Mivel nincs miből játékost venni (lenne,de megfogadva a tanácsokat inkább létesítményekre költök) a nagyon alacsony priorítású meccshozzállás maradhat a bajnokikra is?
Illetve, ha megépül a 9600as stadion, maradjak a vendég meccseknél, vagy akkor már jó a hazai is?
-
plus44
veterán
7:0 így megcsíptem a maximális 13 helyet a ligakupában

-
plus44
veterán
Szponzorim: 2 csillagos, pénzben kissé kevesebb, mint volt. Vélemény?
-
plus44
veterán
Mekkora barom vagyok... Visszautasítottam a 3. ajánlatot is, mire eszembe jutott, hogy egyet mindenképp el kell fogadni, így holnap automatikusan elfogad majd egyet a rendzser nekem. Remélem jó sokat bukok majd.....................................................

-
plus44
veterán
Na 5 nap és kész is a 9600as stadion, épül a 4es EK és 1 napon belül épül szinten a 4es HR és RK is. Haladgatunk.

-
plus44
veterán
Na lehetne többször is, okosan tologatva még előnyt is szerezhetek másokkal szemben.
Felvetődött egy kérdés közben: idős , jó játékosokat keresgélek (pusztán tájékozódás szinten), amiket találok árban nagyon jók (10k-50k között 130-250 értétékek a megfelelő pozícióknál), viszont a fizetésük kifejezetten magas, azt figyelembe, hogy naponta kel fizetni. Egyes játékosoknál ez 30k, ami mondjuk 11 embert figyelembe véve baromi magas. Adjam lentebb az igényeket, vagy létezik hasonló erősségű játékos kevesebb fizuval?
Példa: link
szerk: jajj, vannak itt olcsóbbak is, pl. link, link, link(itt mondjuk nem tudom mennyire lenne rossz, ha nálam lenne szabadügynök. elvileg hosszabbíthatok vele és akkor nem lesz az, nem?) Egyébként jó féle játékosokat keresgélek?
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Gyúrósok ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Úton a Vivo V40 Android 16-os frissítése
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Facebook és Messenger
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nagyon magasozik itt mindenki, hátha a végén elcsípek pár pontot.

Marha rosszat kapok, vagy nem?