- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
okay
aktív tag
Ha már sok a kiadásod, akkor elég sokat jelent. Ha jól emlékszem 2% szintenként, ami egy fullos 15ös és 100as alkalmazottakkal asszem 20as szintnek felel meg, az pedig 40% megtakarítás, az elég sok
Én mindig azt mondom hogy legalább fele legyen a legnagyobb szintű létesítményednek.
Karbantartó
Megtaláltam! -
Patrick
addikt
-
Sali77
tag
Hú ha nem egyszerű a kérdés.
Nem akarlak elszomorítani, de szinte mindenkit le kéne. Én azt javaslom egyesével cserélgesd le a játékosokat. Én úgy szoktam, ha kinézek valakit magamnak, akkor az értékeit beírom a táblázatba, és akkor látom hogy menyivel tér el az optimálistól. A játékosaid nagy része 100-150 ponttal eltér. ha ezeket ki akarod edzeni, kb 200 nap kell hozzá, az ugye kb 2 szezon.
meghagynák két csatárt első körben, és a középpályát erősíteném meg ott kezdeném a cserét.
A csatárok közül szerintem František Uhel és Bohumi Dbalý maradjon és próbáld őket jó irányba edzeni, de Vavrinec Zaskočil vel nem tudsz mit kezdeni.Melyik ligába is vagy és mi a csapatneved már elfelejtettem
-
Sali77
tag
Szia én rendszeresen ezt a felállást nyomtam. Ha a tiéd a középpálya akkor te támadsz többet, és a több támadás több gólt is hoz általában. Én úgy szoktam felállni hogy két középső KP-t az utólsó KP vonalra húzok, a két szélsőt és a maradék 1 középső KP-t feltolom az első KP vonalra.
-
Patrick
addikt
-
okay
aktív tag
1-2milláért ezeknél a játékosoknál jobbat kapsz. Legalább is az enyémek ennyiért mentek el.
10-12rating az nagyon kevés egy játékosnak abban a ligában. Főleg hogy nagyon magasozol, így a végén tényleg esélyed se lesz.
Erősítened kell, arányosan edzett játékosok, 200 feletti főképességgel, mondom a 220asaim 1-2milla. -
Patrick
addikt
Elég jó csatárok kellenek ahhoz, hogy gólokat tudjál lőni, milyen csatárjaid vannak?
A 4-4-2-vel nincs gond sztem. Erősebb ellen a 451 is jó, vagy az 541.
Összeszokottság? Edzések megfelelőek?
A kapusod teljesen jó, még III-ban is jó lenne.
A védelmed szerény, valószínű emiatt a sok gól. Bohumil Dbalý csatárod nem rossz, de úgy gondolom, ha lenne két 25 ratingot hozó vagy a körüli csatárod, több gólt lőnél... szerintem ez kb olyan 200-as támadás és 156-os lövésű és stb értékű játékossal érheted el kb 90%-os összeszokottsággal.
Azt vettem észre fontos a csatár. A birtoklásban annyira nem voltál elmaradva. Osztályozóra oda kell érned!!! -
okay
aktív tag
Nekem kevesebb mint ami ebben a szezonban volt sajnos, de erre számítottam is.
Általános: heti 11,8M 4csillag, ma kaptam 10,7M 3 csillag pff
Média: 3,2M 2csillag, és elfogadtam 3,2M 4csillag
Vip: az is kevesebb lett kicsivel.Ha ma elutasítom, lehet holnap 1csillag lesz, lehet 10M-et se éri el pff....
-
Patrick
addikt
Őszintén szólva... kp-t, csatárt, kapust, védőt. Mindegyikből egyet. Lehet idős 24-25 éves, van egy kis xpje, az edzéssel kicsit korrigálni kell, ha nem annyira jól edzett és jó lesz. Kérdés mennyi pénzed van.
Én előszór vettem egy kapust, aztán védőket, kp-t, majd csatárt, de mindegyik kell, nem olyan ez, mint a HT.
-
Patrick
addikt
Én nekem még két szektor és 2400 lesz mindenhol. Az 19200 összesen. Nagy állóhely mind. A kövi szint az a 3-as multifunkciós lesz, ami 10000.
A tököm fogja mindig apránként megcsinálni.
Minél nagyobb a stadion, annál nagyobb a média ajánlat is majd és az abból járó heti mani. -
Patrick
addikt
Köszcsi.
Vettem egy belső védőt. 8 milla volt. 755 ÖÉ. 22 éves. 3/6-os. 57-es xp. 219-es védekezés, ami ma már 220. A többi értéke 110-es mind. Már mint ami egy védőnek kell persze.
Előző csapatában 21-est hozott.
Kb szezon végétől vettem egy új kapust, kp-t, csatárt és most egy védőt. Erősítésnek nem rossz. Kb majdnem ők a legjobb játékosaim jelenleg.
-
Patrick
addikt
Annyit tehetsz, amikor sikerül kiedzened a skilleket átadás-tch - gyors-fejelés, akkor vagy megtartod, vagy eladod jó pénzért... most nem érdemes eladni, mert csomót levonnának.
Jó sokáig tart, mire eléred a megfelelő szintet. :S
7-es szint felett már érezhetőbb a változás. Talán jó lesz az, még kell madj jó kis alkalmazott oda.
Az edzőközpont szintje: 10
Edzők hatékonysága:
Védekezés: 72% Támadás: 74%Most épül a 11-es Ek-m.
-
Patrick
addikt
Nem lenne rossz, ha 12-es edzőközpontod lenne és 80%+-os edzést produkálnának az alkalmazottaid, akkor napi több, mint egyet lépne a csávó, de még így is minimum 300 pont hiányzik ahhoz, hogy tökéletesen ki legyen edzve.18 éves 4/6-os, annyira már ez sem jó. De még így is nagyon drága volt. Nem akarlak elkeseríteni, de én ha vettem is volna nem ilyet és nem ennyiért.
Ebből a pénzből vettem volna 3-5 idős player xp-vel. Ráadásul most már mínuszban is vagy. :SSportakadémiát hagyjad szerintem, még teljesen felesleges. Elsődlegesen az első 3 létesítmény a fontos az edzés, meglévők edzése, minél gyorsabb regenerálódás és a pénzbevétel miatt - stadion is ide tartozik, látom azt építed - A másodlagosan fontos létesítmények a maradékok, kivéve a sportakadémia, az még nem kell egyenlőre.
No, de első sorban, fel kell edzeni az átadását és a technikáját 186-ra! Ez 125 nap minimum, ha 1.0-át kap minden nap. Bár félek, hogy nem fog annyit kapni.
A gyorsaság fejelés lehet kevesebb, mint 40% Frecsi meghatározásai alapján.Egyenlőre ennyi, kérdezz nyugodtan, ha nem vagy biztos valamiben!
Mert az a cél, hogy a PH-sok egy osztályban legyenek majd!!!
NBIII-NBII-NBI
-
okay
aktív tag
Azt te is tudod hogy milyen arányban kellene tartanod őket, és hogy mennyire vannak lemaradva a képességek. A szürke számok nem biztosak, nézd meg a képességek edzését, amelyik 0,15 alatt marad az elég gáz, főleg ha sokat kellene rá edzeni.
Pl Nowosielski 0.16os edzése és 38-ról 88-ra kellene feltolnod hogy jó legyen, elég lassú lesz.
Neked inkább az arányosság a kifizetődő, mert sok idő mire helyre hozod a rosszul edzett játékost.
Szerintem így vizsgáld a játékosaid.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged