Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Valami baja van a tápomnak
Új hozzászólás Aktív témák
-
okay
aktív tag
Leírom tapasztalataim, én a 9. szezonban kezdtem a fiiatalítást.
Most az épp 16éves, mert most kezdődött a szezon, 500ŐÉ feletti játékosokat vettem fillérekért, 60-90es minőségekkel, már ezeknek sincs áruk, merrt ha van egy lyukas skilljük ami gyenge, már eladják, ha ez tegyük fel csatár és az "áta" az akkor nem számít, belefér, ha a gyorsasága az.akkor szerintem is kuka.
Végig a III.1ben voltam, a 3-8.hely környékén végeztem.
Szponzorok + vip 12,3Milla Kiadás napi: 500K játékos, 1milla alkalmazott, létesitmény+stadion: 600K
Stadion: 23200 , 4db háromszintes
A fő keret: 19-22évesek 8-900ŐÉ-sek.
Létesítmény: EK:épült a 14es, Reg,HR,SA: 12es
Akkor még 380-440ŐÉ-s 15éves játékosokat tudtam venni, most 21-22évesen 1150-1250 között vannak.
Most már a napi 1,28Milla játékosra, 1,2Milla akalmazottra, 570K stadionra, 274K létesítményre megy el.
Szerintem kevés volt a stadionom, igaz sok játékos miatt napi 75K büntetés volt szezonokig
Számolgathatsz!

Még egy dolog, a szabadügynök cucc, ha jól haladnak a játékosaid, 26éves korukra komoly ÖÉ-t érnek majd el, és neked egyszerre abban a szezonban mindet meg kell védd, ha meg akarod őket tartani. és az érné meg mindenképp, ha maradnának, ha hosszú távra tervezel, már a legelején ki kell osztanod a szezonbónuszt, mert egy szezonban csak 3 játékosnak adhatsz.
Lehet veszek egy 25éves csúcs játékost, jövőre meg beajánlanak érte 50millát, nekem meg 35millát ki kellene fizessek ha meg akarom tartani, és pl 3-4 erős játékos egyszerre lesz szabadügynök, ki kellene fizetned 90Millát értrük
És most döntsd el milyen utat választasz
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk dokkolókat
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4207
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest