Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• okay

aktív tag

válasz Amur #1661 üzenetére

Leírom tapasztalataim, én a 9. szezonban kezdtem a fiiatalítást.

Most az épp 16éves, mert most kezdődött a szezon, 500ŐÉ feletti játékosokat vettem fillérekért, 60-90es minőségekkel, már ezeknek sincs áruk, merrt ha van egy lyukas skilljük ami gyenge, már eladják, ha ez tegyük fel csatár és az "áta" az akkor nem számít, belefér, ha a gyorsasága az.akkor szerintem is kuka.

Végig a III.1ben voltam, a 3-8.hely környékén végeztem.
    Szponzorok + vip 12,3Milla Kiadás napi: 500K játékos, 1milla alkalmazott, létesitmény+stadion: 600K
    Stadion: 23200 , 4db háromszintes
    A fő keret: 19-22évesek 8-900ŐÉ-sek.
    Létesítmény: EK:épült a 14es, Reg,HR,SA: 12es
    Akkor még 380-440ŐÉ-s 15éves játékosokat tudtam venni, most 21-22évesen 1150-1250 között vannak.
    Most már a napi 1,28Milla játékosra, 1,2Milla akalmazottra, 570K stadionra, 274K létesítményre megy el.
    Szerintem kevés volt a stadionom, igaz sok játékos miatt napi 75K büntetés volt szezonokig :)

Számolgathatsz! :)

Még egy dolog, a szabadügynök cucc, ha jól haladnak a játékosaid, 26éves korukra komoly ÖÉ-t érnek majd el, és neked egyszerre abban a szezonban mindet meg kell védd, ha meg akarod őket tartani. és az érné meg mindenképp, ha maradnának, ha hosszú távra tervezel, már a legelején ki kell osztanod a szezonbónuszt, mert egy szezonban csak 3 játékosnak adhatsz.
    Lehet veszek egy 25éves csúcs játékost, jövőre meg beajánlanak érte 50millát, nekem meg 35millát ki kellene fizessek ha meg akarom tartani, és pl 3-4 erős játékos egyszerre lesz szabadügynök, ki kellene fizetned 90Millát értrük :DDD
    És most döntsd el milyen utat választasz :D

Új hozzászólás Aktív témák