Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Új hozzászólás Aktív témák
-
okay
aktív tag
Leírom tapasztalataim, én a 9. szezonban kezdtem a fiiatalítást.
Most az épp 16éves, mert most kezdődött a szezon, 500ŐÉ feletti játékosokat vettem fillérekért, 60-90es minőségekkel, már ezeknek sincs áruk, merrt ha van egy lyukas skilljük ami gyenge, már eladják, ha ez tegyük fel csatár és az "áta" az akkor nem számít, belefér, ha a gyorsasága az.akkor szerintem is kuka.
Végig a III.1ben voltam, a 3-8.hely környékén végeztem.
Szponzorok + vip 12,3Milla Kiadás napi: 500K játékos, 1milla alkalmazott, létesitmény+stadion: 600K
Stadion: 23200 , 4db háromszintes
A fő keret: 19-22évesek 8-900ŐÉ-sek.
Létesítmény: EK:épült a 14es, Reg,HR,SA: 12es
Akkor még 380-440ŐÉ-s 15éves játékosokat tudtam venni, most 21-22évesen 1150-1250 között vannak.
Most már a napi 1,28Milla játékosra, 1,2Milla akalmazottra, 570K stadionra, 274K létesítményre megy el.
Szerintem kevés volt a stadionom, igaz sok játékos miatt napi 75K büntetés volt szezonokig
Számolgathatsz!

Még egy dolog, a szabadügynök cucc, ha jól haladnak a játékosaid, 26éves korukra komoly ÖÉ-t érnek majd el, és neked egyszerre abban a szezonban mindet meg kell védd, ha meg akarod őket tartani. és az érné meg mindenképp, ha maradnának, ha hosszú távra tervezel, már a legelején ki kell osztanod a szezonbónuszt, mert egy szezonban csak 3 játékosnak adhatsz.
Lehet veszek egy 25éves csúcs játékost, jövőre meg beajánlanak érte 50millát, nekem meg 35millát ki kellene fizessek ha meg akarom tartani, és pl 3-4 erős játékos egyszerre lesz szabadügynök, ki kellene fizetned 90Millát értrük
És most döntsd el milyen utat választasz
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Chromecast topic
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model D/D- USB Bolti ár:10k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious Model O 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model O Wireless Bolti ár:35k INGYEN FOXPOST
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- FIFA 16 Playstation 4
- Apple Watch Series 11 46mm Jet Black BONTATLAN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest