- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen notebookot vegyek?
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Slim profilos klaviatúrával adott magáról életjelet a Cherry
-
PROHARDVER!
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
A közelmúltban volt két esetem is innen Apróról, amikor MPL csomagot kaptam és ledöbbentem, hogy milyen árkülönbségek voltak, mert 3100Ft-ért jött ki házhoz egy picike doboz, miközben pár hétre később 1500Ft-ért érkezett PostaPontra egy szintén picike csomag MPL-lel.
A két végleten okozta a csodálkozást, hogy nem tudom ehhez az árhoz (3100 Ft) milyen opciókat kellett bepipálni vagy egyáltalán hogyan küldte az illető így, a második viszont nagyon baráti ár (a mai világban), annak majd nekem is utána kell néznem, hogy pontosan hogyan, mert pl vaterafutár oldalon töltve ki a szelvényt egy drágább ár jönne ki nálam (ugyanígy PostaPontosként).
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest