Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
OliMac
csendes tag
Üdv! Néhány hete nem érem el a Popit (A-410) Transmission Remote GUI-val (time out), nem tudok nálam semmilyen változásról, egyik nap még ment, azóta nem... újraindítások nem segítenek (a Popit amúgy elérem). Bármilyen ötletet köszönök előre is.
-
kigyi_23
addikt
10 bit engedélyezve van, de amúgy nem nézek HDR tartalmakat (próbáltam vitte, de engem nem érint ez a része). Képfreki automata beállításon a tartalomnak megfelelően választja ki, ha nem így van akkor úgy láthatod, hogy akad. Nagyon szerintem nincs más beállítás ami befolyásolhatná a lejátszást (nem is nagyon emlékszem rá, mert amikor megvettem évekkel ezelőtt akkor beállítottam és megy nem foglalkoztam vele mivel nem volt gondom sem). Egyedül a hangsávoknál állítottam talán valamelyiket arra, hogy a popcorn kódolja, mert azt az erősítőm nem szerette, de amúgy a többit csak átengedem.
Most Nvme-USB kombóban megy hihetetlen, de ezzel még gyorsabb nem értem mi az oka, de amikor csak úgy pörgetem a listát ami a tárolón van az itt villám gyors még a sata-s belsőhöz képest is sokkal gyorsabb és pontosabb. Semmi várakozás azonnal pörgeti a listát, lép a könyvtárakba instant.
-
synar
őstag
válasz
kigyi_23 #1382 üzenetére
Köszönöm a választ. Igen azt olvastam, hogy a H265-höz nem jó. Viszont találtam olyan oldalt, ahol az ATMOS hangot támogatottnak jelzi, ha ez igaz, annak örülnék.
Kíváncsiságból gondoltam hogy kipróbálom ezt a nagyhírű márkát is mert ilyen még eddig nem volt. Mindenesetre rendeltem egyet 25k-ért, ennyit talán még megért akkor, ha nem válik be legfeljebb eladom, a dícsér képminőség és DAC miatt is kíváncsi vagyok rá. -
kigyi_23
addikt
-
synar
őstag
Sziasztok! Egy A-410-es lejátszót érdemes megvenni, lehet ma még valamire használni? Projektorhoz kellene full HD film lejátszáshoz és zenehallgatásra NAS-ról. Olvasok olyasmit, hogy már nem támogatott eszköz ezért kérdezem, köszönöm a válaszokat előre is.
-
Palika71
őstag
Sziasztok!
Az A410-et rá lehet venni, hogy játsza le az e-ac3 hangot?
Köszönöm -
zongora
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni az alábbi problémában?
A410 lejátszó volt rákötve a Samsung tv-re, ami hibátlanul működött.
Annyi történt, hogy hdmi kihúz az A410-ból és bedug az A500-ba.
Az A500 logó megjelent a tv-n, de kis idő után eltűnik, elsötétül a kijelző és semmi nem történik. Ha az A500-at rákötöm a pc monitorra, akkor hibátlanul működik.Hogy lehet, hogy az A410 ugyanazzal a beállításokkal működik a tévén, az A500 nem, de a monitoron mindkét lejátszó OK.
Előre is köszönöm a segítséget -
kigyi_23
addikt
Javítást fizet a biztosító vagy szakvéleményt kér annak gazdaságtalan mivoltáról. Nem fizetnek ezek csak úgy
Mivel megy csak pont nem LAN-on ami számomra az egyetlen felhasználási módja volt így nehéz lenne velük megetetni a cserét. Persze, ha van ötleted a hogyanról meghallgatom
-
kigyi_23
addikt
Erősen kihalt a topic, de azért megpróbálom.
Hétfőn villám csapott a házunk mellé. Minden túlélte kivéve az UTP dugott eszközök egy részét, mert indukálni némi áramot a kábelben és agyonvágta többek között a Popcorn-om LAN portját. Van erre még lehetőség javítani vagy a gyártóval együtt a teljes szerviz háttér is megdöglött? (A500)
-
Sakab
senior tag
Sziasztok. Tudnátok ajánlani valami olyan programot amivel a Popcorn Hour A500-as vinyóján vagy a NASon lévő zenéket letudnám játszani? A DS Audioba felajánlja mint lejátszási eszköz és tök jól működik is. Próbáltam utána olvasni és ezt találtam:
Nem ritkaság az sem, hogy egy hálózati médialejátszó vagy zenelejátszó AirPlay vagy DLNA Media Renderer funkcióval is el van látva. Nekünk, mint Synology-tulajdonosoknak bármelyik elegendő ahhoz, hogy az Audio Station-ből (vagy mobilos változatából, a DS audio-ból) vezérelhessük a készüléket TV nélkül:Szóval nekem valami DLNA Media Renderer DMR lejátszó kellene windowsos appba. Van valakinek ötlete?
-
GoldRiot
csendes tag
Sziasztok,
Volt egy Popcorn A-500 Pro-m, amit nem rég adtam el. Én a fő szolgáltatásokat használtam, a Linuxos rendszerén, külső tárhelyről filmek, zenék lejátszása. Amire kifogástalan a mai napig.
Az új tulaja viszont szeretné más területeken is használni: Youtube, Tidal stb. Én mondtam neki, hogy a támogatottsága már nem naprakész.
Elmondása szerint az androidos oprendszeren mennek ezek a kliensek, de pattog a hang néha. Valaki találkozott már ilyennel? Lehet vele valamit kezdeni szerintetek? Azt gondolom az androidban valami szoftveres hangkezelési probléma adódik.
A fő, Linuxos oprendszeren lehet még esély, hogy telepíthető legyen Tidal, Youtube kliens valami módon?
Köszönöm
-
bigrobika
csendes tag
Üdv. Egy kis segítség kellene. Popcorn C300, milyen külső program kell, hogy borító képet lásson a C300? Próbáltam a Thumbgen programot, de nem látja a borító képet. Előre is köszi.
-
Pali79
aktív tag
Sziasztok!
Most, hogy már nincs meg a szerver amire csatlakozna a lejátszó lehet valahogy telepíteni manuálisan torrent klienst? Új vinyó került egy A300-ba, de így csak lejátszóként funkcionál, szükségem lenne a torrentre. -
Tocso76
tag
És a popcornhour.hu-val mi történt?
-
Tocso76
tag
Sziasztok!
Popcorn c300-at nem lehet valahogy rábírni, hogy vigye a 3D Blu-ray-t? -
popcornc300
friss újonc
Sziasztok
Egy c300-ast bővitenék BD-vel. A leirás szerint a BD-300 való hozzá, és megemlitik, hogy az valójában egy Panasonic UJ240AF (a popcorn magyar oldalán látható ez).
Rákeresve, ez a drive egy Blu-Ray iró/olvasó.
Vajon miért kell ebbe a készülékbe egy író?Ha valaki tud segiteni, megköszönném...
-
aty-73
aktív tag
Most olvasom uraim!
A-400 készüléketek van. Az enyém viszont A-500.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bundle topik
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ford topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Politika
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- 230 WATTOS GIGABYTE AORUS 15P KD TÖLTŐT KERESEK!
- ASRock B550M-ITX/ac
- Huawei AF23 4G USB modem / stick megosztó 300 Mbps WiFi router - Új, dobozos, hibátlan
- Shin Megami Tensei V dobozos Nintendo Switch játék - Új, bontatlan, fóliás
- Garmin nüvi 55LM GPS navigáció - Közép-Európa 22 országa térkép élettartam frissítéssel
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ASUS 18W USB ADAPTER
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest