- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Analóg fényképezés
- Akciókamerák
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Egérpad topik
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rádiózol, aham, az tényleg lejött, hogy elég könnyne, gördülékenyen beszélsz.
Az ööözés nem tűnt fel, néhány szóismétlés az volt, de mivel itt tényleg több dologra kellett figyelni, így belefér. Kiforrja ez magát szerintem is, de nyilván nem fogsz tudni hetente egy új telót rendelni!
Az meg egyértelmű, hogy ilyenkor kimarad mindig valami, meg aztán egyik embert ez a dolog érdekli kicsit behatóbban, a másikat meg más. Sokkal hosszabbra amúgy sem érdemes venni egy ilyen profilú bemutatást szerintem.Megnézem majd valamikor frissen, mondjuk reggeli időszakban, mert akkor már észreveszem, amit most is kiszúrtam, csak nem emlékszem rá így esti félkómában.
Nézegettem már ezeket a telókat a mobilarena comparejával is, de így a videók után egész más, jobban el tudom képzelni, hogy milyenek is. És ugye ez lenne a lényege az egésznek!
Amúgy ezek a Poco alaptémák valami rettenetesek.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Megérkezett hozzám a legújabb Poco (Xiaomi) telefon, amelyről egy rövid kicsomagolós videót is készítettem, pár...
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robogó, kismotor
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- XPS 15 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650Ti 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Logitech g920 váltóval
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest