Új hozzászólás Aktív témák
-
Tschubi
tag
Balkezes vagyok. A hátlapi érzékelőt sosem volt gondom feloldani a készüléket JOBB kézzel. Sőt! 99%-ban azzal oldom fel, mert utána ballal egyből tudok pötyögni. Azt is megnéztem mi lenne a helyzet az oldalsó, bekapcsoló gombos feloldással. Bal kéz középső ujjal simán elérem, de vszeg ott is a jobb kezemet használnám.
A páromnak kijelző alatti van (Samu A52), de messze nem 10/10 a feloldási ráta. És nem, nem mese. -
Tschubi
tag
Na, talán ez lesz a következő telefonom, Redmi Note 7-et váltana. Mindent tud, ami nekem kell, jól is néz ki. Már csak azt kell megvárni, hogy itthon is elérhető legyen hivatalosan. Talán karácsonyra lesz is 180e környékén.
Tudom, Emagnál most is kapható. De bakker! Nálunk 213e, a himi-humi boltnál meg 136eFt. Milyen ez már?
Előre telepített alkalmazások: simán el tudom képzelni, hogy ezekért kap pénzt a gyártó, ezért van annyi amennyi. De legalább leszedhetőek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (152)
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest