Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
-
PROHARDVER!
Hobby rádiós topik, téma összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beniii06
addikt
válasz
0021666 #2458 üzenetére
Hol találtad pontosan? Mert van az oldalnak ebay és aliexpress boltja is de ott készletet nem láttam, csak magában az sdr-t és arra érdemes odafigyelni, hogy sok belőle a másolat, amiknek a minősége eléggé eltér, ezért én csak a "hivatalos" boltjukat javasolnám a biztosabb minőség beszerzése miatt. Nem egyet látni, hogy a külseje megegyezik az általam linkkeltel, de már ott gyanús ha lötyög a panel a házon belül(nincs benne thermalpad), illetve az sem garancia, hogy a megfelelő alkatrészeket tartalmazza.
Ahogy az oldal is írja, nincs olyan hogy "eredeti" rtl sdr, de ha már veszel érdemes ezt a fajtát venni.
Amire még figyelj oda, hogy érdemes laptopról üzemeltetni és úgy is akkumulátorról, mert a hálózati zajokra is érzékeny. Igaz, kereskedelmi rádió/rep sáv és fölötte nem tapasztaltam nagy különbséget, de RH-n már használhatatlan hálózatról üzemeltetve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest