-
PROHARDVER!
Hobby rádiós topik, téma összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandurkandi
újonc
válasz
bandurkandi #2267 üzenetére
Lábjegyzet saját magamhoz:bekukkantottam ennek a fórumnak a korábbi hozzászólásaiba - bár ne tettem volna - csak újabb kérdések vetődtek fel...
Tehát tovább finomítva: nekem gyakorlatilag csak PMR-csatornák használatára lenne szükségem, elsősorban a 33.8-asra / a klub ezen szokott forgalmazni/.Úgy láttam,némelykor problémás lehet a Baofeng beállítása a korrekt PMR-sávokra / ha jól kapisgálom, bár nem biztos.../ Gond lehet??
Mivel inkább engem irárnyítanak, mint én másokat,így a VÉTELI távolság,tisztaság sokkal fontosabb lenne, mint az adás oldala.
Ilyen igények esetén /úgy látom/ felvetettétek a UV-B6 lehetőségét is. Ez utóbbi jobb lenne??
Eltekintve a dolog elméletileg szabálytalan /?/ voltától a BAOFENGEK esetén a VÉTELI táv kiterjesztését valamilyen más antennával el lehetne érni?/valamilyen flexibilis,nem túl nehéz cuccal/
Jahh,nem is olyan egyszerű ügy ez nekem...Előre is kösz :gy
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest