Hirdetés
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Micro Four Thirds
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HDMI topic
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kori_27
csendes tag
Ja, és még 1 dolog... Az az ellenállás ott a telppel sorban... Igazából megmértem, és az értéke 2-3 ohm körül van, így meg én nem hogy a kimenő teljesítményt nézve, hanem semmilyen formában nem látom értelmét. Mindenesetre kisöntöltem, és ha van is változás nincs olyan műszerem, amivel a plusz tíz méter lefedettséget ki lehet mutatni

Szerintem az lehet így jó tesco-s márka lévén, hogy a tervezés végén kiderült, pártíz miliwatal túllépték az 500-at, és belehánytak egy ilyet... Fogalmam sincs mire lehetett jó...
Mindenesetre így is betiltották, úgyhogy mind1
Ha esetleg lenne még tanácsotok, amit felhasználhatnék úgy, hogy kinézeti változás ne nagyon legyen, szívesen várok minden ötletet
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
*off-topic* Már sokszor hallottam, hogy a régi 450-445 MHz-es tartományban működő táskás mobilok átalakíthatók PMR sávú adóvá. Nekem is van egy ilyen működőképes telóm, és bárki ötletét szívesen venném, aki esetleg értene ilyesmihez... offtopic lévén akár privátban is írhattok, de mégis csakPMR téma, szerintem ide is jöhet. Előre is kösz mindent. ***
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Xiaomi 12T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)