Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
válasz
crucified #7968 üzenetére
Szia!
Az ilyesminek semmilyen problémát nem szabadna okoznia ha megfelelően van kivitelezve.
A 24V DC bemeneteknek is megvan a specifikációja hogy pl. -30V-tól +5V-ig logikai 0 szint, +13-tól +30V-ig logikai 1 szint.
Abszolút nem érdekli a bemeneti modult hogy a bemenetre nem ugyanaz a tápegység adja a feszültséget mint amelyik egyébként energiával látja el (főleg hogy még galvanikusan le is van választva).Nálunk is van olyan megoldás ahol egy szekrényben négy darab 24V-os tápegység van.
Sőt kifejezetten előnyös ha a PLC modulok tápellátását nem ugyanaz a tápegység hajtja meg mint amelyik azoknak a szenzoroknak ad tápot amelyek a bemenetekre visszaküldik a feszültséget (ha jön a "ménkű" akkor legfeljebb csak a szenzorok és a bemenet repül, az egész rendszer nem). -
ZetorGumi
addikt
válasz
crucified #7968 üzenetére
Ezt én tudom, hogy a legjobb minél jobban elválasztani ezeket egymástól, de nekem itthon így volt csak lehetőségem. Benn meg ne kérdezd, már így volt kiépítve minden.
Itthon úgyis majd az lesz, hogy ha kész teljesen, akkor lemérem a felvett áramot, és kicserélem a két tápot egy, megfelelő méretűre.
Csak addig nem akarok venni, míg nem tudom, hogy mennyi az annyi, lehet elég csak 1db 5A-s.
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged