Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Totális káosz a gyártók 12V-2x6 tápkonnektorhoz való hozzáállása
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED monitor topic
- Fujifilm X
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
válasz
spkkill
üzenetére
Az én projektemhez szerintem pont elég a Rievtech és LOGO szint, illetve full kezdő vagyok, de így is nagyjából sikerül kibogarászni a szoftvert. De ahogy néztem kb. ugyanaz az XLogic meg a LOGO szoftvere, csak igen az XLogic ingyenes.
Én nem a marketing miatt vettem. Na jó, bejátszott egy akció is, ami vagy valós, vagy marketing.
De amúgy szimplán összeadtam hogy LOGO-nál meg Rievtech-nél mennyire jönne ki az összes analóg input és output ami kell, és a Rievtech jött ki jobban. Amit pont leakcióztak Rievtech az meg pl. alapból tud kezelni 3db PT100 hőmérőt, ami nekem pont jól jött.
Ami hátrány, hogy Rievtech-hez sok infó nincs a neten, LOGO-hoz meg dögivel van, viszont a Rievtech mögött eddig úgy néz ki elég jó és lelkes "hivatalos" support van itthon. Pl. nekem múltkor vasárnap válaszoltak.
De aztán lehet tök hülyeség volt megvenni, nekem ez az egész új.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 VENGEANCE RGB PRO SL Black - bontatlan, új
- LG UltraWide 49WQ95X-W monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
De amúgy szimplán összeadtam hogy LOGO-nál meg Rievtech-nél mennyire jönne ki az összes analóg input és output ami kell, és a Rievtech jött ki jobban. Amit pont leakcióztak Rievtech az meg pl. alapból tud kezelni 3db PT100 hőmérőt, ami nekem pont jól jött.