Hirdetés
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Az X3D-s Ryzenekkel való bűvészkedés a Colorful alaplapjának fő profilja
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Projektor topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: Számítógép.hu
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
válasz
spkkill
üzenetére
Az én projektemhez szerintem pont elég a Rievtech és LOGO szint, illetve full kezdő vagyok, de így is nagyjából sikerül kibogarászni a szoftvert. De ahogy néztem kb. ugyanaz az XLogic meg a LOGO szoftvere, csak igen az XLogic ingyenes.
Én nem a marketing miatt vettem. Na jó, bejátszott egy akció is, ami vagy valós, vagy marketing.
De amúgy szimplán összeadtam hogy LOGO-nál meg Rievtech-nél mennyire jönne ki az összes analóg input és output ami kell, és a Rievtech jött ki jobban. Amit pont leakcióztak Rievtech az meg pl. alapból tud kezelni 3db PT100 hőmérőt, ami nekem pont jól jött.
Ami hátrány, hogy Rievtech-hez sok infó nincs a neten, LOGO-hoz meg dögivel van, viszont a Rievtech mögött eddig úgy néz ki elég jó és lelkes "hivatalos" support van itthon. Pl. nekem múltkor vasárnap válaszoltak.
De aztán lehet tök hülyeség volt megvenni, nekem ez az egész új.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BMW topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Óra topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Napelem
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- ÚJ SteelSeries Arctis Nova 5P Bolti ár:50k INGYEN FOXPOST
- Szép ThinkPad Edge.15,6",FullHD IPS,Core i7 (8X3,3Ghz)GT740 2/4GB VGA,8/16GB RAM,256-512SSD,JÓ akku,
- Szinte ÚJ SteelSeries Tusq Gaming Bolti ár:25k INGYEN FOXPOST
- ELADÓ Yaesu FT-70DE-B2 C4FM/FM VHF/UHF kétsávos kézi adóvevő
- Apple iPhone SE (2020) - 64 GB - fekete (249) Újszerű, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, gar
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De amúgy szimplán összeadtam hogy LOGO-nál meg Rievtech-nél mennyire jönne ki az összes analóg input és output ami kell, és a Rievtech jött ki jobban. Amit pont leakcióztak Rievtech az meg pl. alapból tud kezelni 3db PT100 hőmérőt, ami nekem pont jól jött.