Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
Sziasztok!
Egy gyors kérdés. Szerintem nagyjából felületfüggetlen, nemde?
Annyira nem is PLC valójában, de ahhoz áll legközelebb.
Ha van nekem Profineten a vezérelt eszköz felé bemenetem a PLC-ből, és szeretném elkerülni az Endianness vagy bájtsorrend miatti swapolgatást, azonban az adott eszközben CHAR, INT, REAL és BOOL változók léteznek csak, úgy ha egy 1 byte-os értéket INT-tel teszek egyenlővé, az adhat jó értéket?
Tehát az INT változó legyen egyenlő az egy byte-os bináris tömbbel. Hibát nem ír rá a fordítás során, de feltölteni nem tudom most a kódot.
Csak elvi szinten érdekel a válasz, ezért sem térek ki komolyabb részletekre, nektek sem kell a világ mélyére ásni, pár nap múlva ki tudom próbálni, de ha azt mondjátok, hogy hülyeség, teljesen biztosan, akkor nem kattogok rajta a következő napokban.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE RTX 3070 8GB GDDR6 AORUS MASTER Eladó!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 GAMING X TRIO Eladó!
- SAMSUNG 970 EVO PLUS 250GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- új, bontatlan, iPhone 17E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan - Apple MacBook Neo 13" A18 Pro 6CPU/5GPU/ 8GB/256GB Touch ID - Indigo/Silver
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Rendelésre! Apple Mac Studio M3 Ultra, 96GB RAM, 1024GB SSD, 28/60 mag - 27% ÁFA
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest