- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben92
őstag
válasz
levelko #8549 üzenetére
Elég a legolcsóbb. Gyakorlatilag CPU és RAM amiben van eltérés, de az alap i5 is bőven elég mindenre és a 16GB RAM is elég 1 TIA Portalnak. Ha párhuzamosan futtatsz néha 3-at mint én akkor oda azért nem árt több.
CX One-nal nem lesz probléma, Somachine-t nem ismerem. Igazából amire megéri befizetni HA találkozol vele, az az S5 bővítőmodul, de nem adják olcsón.
Viszont én Field PG-t csak akkor vennék ha tényleg lesz terepen használva + kellenek az integrált dolgok amik egy normál notebookban nincsenek, mint PN, DP, Prommer 300/400 kártyákhoz, soros port, stb. Ha csak online akartok menni a PLC-vel PN/MPI/DP-n, arra pénzkidobás.Nálam speciel egy Thinkpad P15 Gen1 a melós gép. Nem annyira masszív mint egy M6 és nincs rajta annyi interfész, de az enyém (i7-10750H, 6mag, 12 szál, max 5Ghz + 32GB RAM + Quadro T1000 bár ez irreleváns) megáll 7-800 ropi körül 5 év garival. Na ezzel én néha 5 TIA-t futtatok egyszerre, 3-at VM alatt, 2-t lokál és nem félek terepre vinni. Hátulütője ugye az, hogy 300/400-as PLC-k kártyáihoz prommer kell illetve DP-hez is egy USB-DP adapter. De ennek ellenére nem adnám oda egy M6-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Summer Game Fest 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nintendo Switch 2
- Router gondok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest