- TCL LCD és LED TV-k
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bluetooth hangszórók
- WayteQ xTAB-8Q
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
Néztem, én is azt linkeltem. Örültem is, hogy végre valami
. A kártyákat már meggyógyítottam a hozzájuk való image-fájlokkal (elvileg, majd hétfőn kiderül, sikerült-e), csak nem tudom, mitől jött épp most elő ez a gond. Ráadásul egy másik, de ugyanilyen típusú CPU-példányon, másik kártyával is ugyanezt csinálta, pedig korábban mindkét párost többször is módosítottuk.
A "jelenlegi verzió" alatt a következőt értettem: a mi moduljainkon elvileg 2.0.0-ás ill. 2.0.8-as fw van, az aktuális utolsó egészen friss kiadás pedig a v2.6.9-es (köztük 7-8 másik verziószámú fw is van). A feature- és buglista egyébként meglehetősen hosszú a frissítések leírásában. Az egyik feltétel a frissítéshez, idézet a Siemens-től: "The module in the station whose firmware is to be updated must have firmware version V2.6.1 or higher and be accessible online." Tehát vagy több lépcsőben kell frissíteni, vagy egyáltalán nem is lehet. Ezen felül a bootloadernek külön verziószáma van, és annál is van megkötés, minimum A0.21.0 számúnak kell lennie. Elvileg frissíthető MMC-n keresztül is, de ehhez nincsenek meg a megfelelő eszközeink, ahogy látom.
Igazából az érdekelne, hogy mit lehet tenni, ha nem lehet frissíteni a CPU-t (vagy az hatástalan marad)? A jelenség csak esetleges, vagy adott konfiguráció és program esetén mindig előjön? Addig kell próbálkozni, míg egyszer csak sikerül a letöltés? Van ezzel kapcsolatban tapasztalatod?
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Béta iOS-t használók topikja
- Bluetooth hangszórók
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bluetooth-headsetekről általában
- WayteQ xTAB-8Q
- További aktív témák...
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Azta Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Érintős Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 32/512 FHD+
- DJI Osmo Action 4 Adventure Combo + sok tartozékkal búvárkodáshoz
- Samsung 32GB DDR4-2666V 2 x 16 GB (M393A2K43BB1-CTD6Q) Szerver memória
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5430 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1235U 10Mag 16/512 FHD
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i7-12850HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. A kártyákat már meggyógyítottam a hozzájuk való image-fájlokkal (elvileg, majd hétfőn kiderül, sikerült-e), csak nem tudom, mitől jött épp most elő ez a gond. Ráadásul egy másik, de ugyanilyen típusú CPU-példányon, másik kártyával is ugyanezt csinálta, pedig korábban mindkét párost többször is módosítottuk.