- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Második kiadást készült az Artic asztallap aljára szerelhető PC-jéből
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
Néztem, én is azt linkeltem. Örültem is, hogy végre valami
. A kártyákat már meggyógyítottam a hozzájuk való image-fájlokkal (elvileg, majd hétfőn kiderül, sikerült-e), csak nem tudom, mitől jött épp most elő ez a gond. Ráadásul egy másik, de ugyanilyen típusú CPU-példányon, másik kártyával is ugyanezt csinálta, pedig korábban mindkét párost többször is módosítottuk.
A "jelenlegi verzió" alatt a következőt értettem: a mi moduljainkon elvileg 2.0.0-ás ill. 2.0.8-as fw van, az aktuális utolsó egészen friss kiadás pedig a v2.6.9-es (köztük 7-8 másik verziószámú fw is van). A feature- és buglista egyébként meglehetősen hosszú a frissítések leírásában. Az egyik feltétel a frissítéshez, idézet a Siemens-től: "The module in the station whose firmware is to be updated must have firmware version V2.6.1 or higher and be accessible online." Tehát vagy több lépcsőben kell frissíteni, vagy egyáltalán nem is lehet. Ezen felül a bootloadernek külön verziószáma van, és annál is van megkötés, minimum A0.21.0 számúnak kell lennie. Elvileg frissíthető MMC-n keresztül is, de ehhez nincsenek meg a megfelelő eszközeink, ahogy látom.
Igazából az érdekelne, hogy mit lehet tenni, ha nem lehet frissíteni a CPU-t (vagy az hatástalan marad)? A jelenség csak esetleges, vagy adott konfiguráció és program esetén mindig előjön? Addig kell próbálkozni, míg egyszer csak sikerül a letöltés? Van ezzel kapcsolatban tapasztalatod?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- iPhone topik
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Parfüm topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- ThinkPad T14s Gen5 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Eladó Lenovo Yoga Tab 11 (4GB/128GB, 2K kijelző) JBL hangszórókkal, dobozában!
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Gyönyörű Asus ROG strix G531GU-AL347 gamer laptop (2019)
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 Notebook 16GB / 32GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. A kártyákat már meggyógyítottam a hozzájuk való image-fájlokkal (elvileg, majd hétfőn kiderül, sikerült-e), csak nem tudom, mitől jött épp most elő ez a gond. Ráadásul egy másik, de ugyanilyen típusú CPU-példányon, másik kártyával is ugyanezt csinálta, pedig korábban mindkét párost többször is módosítottuk.