Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dezsi82
tag
válasz
crucified
üzenetére
És ugye a comparálással tudod bizonyítani a felhasználó számára, hogy az eredeti programmal működik miután visszaállítottad, ergo valaki ott helyben babrálta
Ez így van, a legtöbb esetben (ahogy írtam, ez azért nem mindig ilyen egyszerű). De ehhez is el kell menni, összehasonlítani, feltölteni, tesztelni. Épp elég baja van egy fejlesztőnek alapból, nem kell még neki ráadásul a teljesen felesleges utazás, és nyűg a nyakába.De ez csak az éb szubjektív véleményem, tiszteletben tartom az ettől merőben eltérőt is. Nálam az én verzióm működik.
Én is így gondolom. Nekem is sokkal jobb ha megvan a forrásprogram, könnyebben hibát keresek, módosítok. És én is mindig átadom, és olyan kódokat készítek ami megkönnyíti a hibakereső, módosító munkáját, nekem is kevesebb a nyűg. De teljesen megértem azokat a cégeket, akik levédik a kódjaikat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Formula-1
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék (Cyberpunk, God of War, stb.)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest