Hirdetés
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen monitort vegyek?
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Fujifilm X
- Milyen széket vegyek?
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
válasz
JAGER 10
üzenetére
"Gondolom korábbi verziószámú TIA-val készítették."
Sajnos nem tudom, nem próbáltam még ilyet vele.
Bár semmi sem biztos, de azt azért feltételezném, hogy ha korábbival csinálták, akkor a későbbi verzióval visszaolvasható lenne, mert rendszerint az újabb változatok biztosítanak átjárást visszafele (lefele kompatibilis).
Így inkább az a valószínűbb, hogy a PLC-ben lévőt újabb verzióval készítették mint a tied.Az az "újabb" úgy is értendő, hogy azonos a major version. Tehát mondjuk TIA 13-al készült meg a tied is az, de a készítőé magasabb update szinten volt.
Ha nincs UPD9 felrakva neked, akkor telepítsd esetleg. (amúgy is javasolt, mert sok bugtól megszabadít és némelyik véresre szívatja az embert)...
Illetve az üzenet alapján (miszerint a HW config nem tetszik neki) még azt is el tudom képzelni, hogy a PLC-n olyan HW van amit a te TIA-d nem ismer. Vagy a CPU FW verziója olyan. Ezen a support package (HSP) letöltése segíthet...
De mondom, ezek csak tippek.Esetleg próbálkozz a többi upload lehetőséggel is (nem tudom melyiket próbáltad):
- Upload from device (software)
- Upload device as new station (hardware and software)
- Backup from online device
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial BX500 500GB 2,5" SSD
- Samsung 960 EVO 250GB M2 NVMe SSD
- Inno3D RTX 3070 ICHILL 8GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 7 265KF 32GB DDR5 2TB SSD RTX5070Ti 16GB O11 EVO Lamborghini!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest