Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
joci9
tag
válasz
moseras
üzenetére
Szia!
Köszönöm a részletes választ!
Itt nálam egy berendezés lesz, több tengellyel amelyeknek tudni kell szinkronba menni változtatható csoportokban, meg ide már teszek egy központi PLC-t.
A tengelyekre van a hajtásba tehető PLC kártya, ide egy programot töltök, a régi fejlesztőjében úgy volt:, hogy lehetett klónozni, és utána pl. mind a 6-ra egyszerre letölteni, össze vissza monitorozni.
Mind az x hajtásnak más címe volt egy hálózaton, és sorban amelyikre akartam csoportosan lehetett töltögetni.
Volt táblázatos izé, de azt már láttam, hogy ide is megírták. Amúgy codesys 3 az alapja.
Ethernet az alap, szükségem van 4ms alatti szinkron kommunikációra is :-)
A hajtásban is alapból lesz ethernet, plc kártyán is van, és még lehet tenni másik két kártyát is. Csak ez új fejlesztés, alíg két éves és félek tőle. De van menekülőutam, mivel ugyanebbe a hajtásba be tudom tenni a régi rendszerrel kompatibilis új kártyát, azt meg ismerem.
Még egyszer köszönöm, valsz veszek vagy kérek kölcsön eszközt, kora nyárig eldöntöm mi lesz. Majd még lehet kérdezek :-)
Ja még egy: programozásilag és fejlesztőkörnyezet ügyileg lehet olyan hatékonyan fejleszteni benne mint pl az Omron CX-Porgrammerrel?
Volt szerencsém Twidohoz (tudom az más kategória) de az egy katasztrófa az említetthez képest.üdv
J
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 192SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest