Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
joci9
tag
válasz
moseras
üzenetére
Szia!
Köszönöm a részletes választ!
Itt nálam egy berendezés lesz, több tengellyel amelyeknek tudni kell szinkronba menni változtatható csoportokban, meg ide már teszek egy központi PLC-t.
A tengelyekre van a hajtásba tehető PLC kártya, ide egy programot töltök, a régi fejlesztőjében úgy volt:, hogy lehetett klónozni, és utána pl. mind a 6-ra egyszerre letölteni, össze vissza monitorozni.
Mind az x hajtásnak más címe volt egy hálózaton, és sorban amelyikre akartam csoportosan lehetett töltögetni.
Volt táblázatos izé, de azt már láttam, hogy ide is megírták. Amúgy codesys 3 az alapja.
Ethernet az alap, szükségem van 4ms alatti szinkron kommunikációra is :-)
A hajtásban is alapból lesz ethernet, plc kártyán is van, és még lehet tenni másik két kártyát is. Csak ez új fejlesztés, alíg két éves és félek tőle. De van menekülőutam, mivel ugyanebbe a hajtásba be tudom tenni a régi rendszerrel kompatibilis új kártyát, azt meg ismerem.
Még egyszer köszönöm, valsz veszek vagy kérek kölcsön eszközt, kora nyárig eldöntöm mi lesz. Majd még lehet kérdezek :-)
Ja még egy: programozásilag és fejlesztőkörnyezet ügyileg lehet olyan hatékonyan fejleszteni benne mint pl az Omron CX-Porgrammerrel?
Volt szerencsém Twidohoz (tudom az más kategória) de az egy katasztrófa az említetthez képest.üdv
J
Új hozzászólás Aktív témák
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TP-LINK routerek
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Hitachi 500GB 2,5"-os laptop hdd-k (ár és állapot a leírásban)
- XPS 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
- BONTATLAN PNY 5070 12G OC
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest