Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADam07
csendes tag
Sziasztok,
egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Van egy Omron CP1L-EM30DT1-D-s PLC. Ehhez a típushoz ugye etherneten keresztül tudok csatlakozni, de sajnos sehogy sem sikerül. A CX-Programmer 9.53-as verziójával próbálkozom. Elvileg lenne direkt csatlakozási lehetőség, amihez semmit sem kellene beállítanom, de sajnos nem csatlakozik. Emlékeim szerint régebben sikerült már csatlakozni rá, akkor meg is változtattam az IP címét, de sajnos már nem emlékszem , hogy mire. Az Omron oldalán található segédletet végigolvastam, az instrukciókat végig csináltam, kivettem belőle az elemet, de így sem sikerül. Esetleg ha valakinek lenne valamilyen ötlete, az megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Arc Raiders
- Kés topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest