Hirdetés
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- E-book olvasók
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
DP_Joci
tag
Hello And,
A táp modul megkapja a 24V-ot, de hogy azt tovább adja, vagy sem azt nem tudom kimérni.
A táp modulon nem világít 24V, de hogy kellene, vagy sem azt nem tudom.
A PLC-n az ERR és a TER villog (ha jól emlékszem, pár hete voltam megnézni).
Ja a BAT nem világít, de mindig kikapcsolják és visszakapcsoláskor nem tudom, hogy tölt-e esetleg vissza, vagy csak valaki megnézte, hogy nem lenne esetleg jó neki ez az elem otthon …
Online tudok menni a plc-vel, de mivel NO UPLOAD INFO jelenik meg így még diagnosztikát sem lehet nézni.
Természetesen a program nincs meg és akik készítették azokkal nem szeretnék a kapcsolatot felvenni (személyes okokból) így még az is jobb számukra, ha újra írom a gép programját. Ennek örülök, csak nem most amikor 3-4 program írása közzé ezt is be kell szorítanom.
Szóval egyrészt az a kérdés, hogy kell-e világítani a 24V lednek vagy sem, ill. hogy mi a jelenség akkor, ha a program nincs benne a TSX P57104 Premium PLC-ben.
Talán az lenne a legjobb, ha kivennéd az aksit a plc-dből és elmondanád nekünk, hogy milyen ledek hogyan villognak.
(Csak vicceltem, segítő szándékodat nagyon köszönöm!)
üdv.
J
Új hozzászólás Aktív témák
- Mellanox ConnectX 4 CX4121A 2x 25Gbit SFP28/SFP+
- Új, felbontott Corsair 48GB (2x24GB) KIT DDR5 8000MHz CL38 Vengeance RGB CUDIMM XMP - 10 év gari!
- Eladó keveset használt Christopeit AL2 Szobakerékpár
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Beast RGB XMP/EXPO - 10 év garival!
- 2db Ubiquity 10 Gbps SFP+ Direct Attach Cable (DAC) kábel - 1m
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Eladó Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Arany / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest