Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
válasz
plutokas
üzenetére
Üdv plutokas!
Ezzel kapcsolatban a lehetőségeid korlátozottak.
Ha felugró ablakban szeretnéd látni, akkor a Template Screen Template Alarm Window objektumának General properties-ében a Display szekciónál az Alarm classes lehetőségek között be kell kapcsolnod a System elemet:
Ezzel nem csak a kapcsolat megszakadása, de minden system üzenet is bekerül a felugró ablakba.
A kapcsolat megszakadásakor ez:
De az üzenet csak egy ideig lesz jelen, mert az üzenet idejét az Alam management / Alarm settings / System alarms / Display duration-nél beállított idő határozza meg.
Ezen kívül van lehetőséged olyan üzenetmegjelenítő ablak létrehozására, amiben csak a rendszer üzenetek szerepelnek (a megszakadás is). Nem ugrik ugyan fel magától, de bármikor megjelenítheted.
Ott már beállíthatod "Alarm events"-re, ami egy log (a korábbi üzenetek listája) és nem csak x másodpercig van benne, hanem a bekövetkezése beleíródik és addig ott van amíg a többi üzenet ki nem szorítja onnan.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs