Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teuton99
csendes tag
Szia Szirty!
Köszönöm szépen az instrukciókat, sikerült leprogramozni az analóg skálázást

Egy korábbi posztodban (#595) említetted, hogy már foglalkoztál CF kártyára mentéssel. Ebben az esetben szeretnék feltenni egy-két kérdést, hogy megtudjam valósítani a feladatomat.
Tehát a gép méréseket végez és minden mérés végén (egy mérés kb 1 percig tart) ki kell menetem adatokat.
Az adatok a következők:
- A mérés dátuma és időpontja
- integer értékek
- float értékek
- ID (még nem tudjuk, hogy milyen típusú de valószínűleg STRING)
Az elválasztások vesszővel történjenek és a sor végére kerüljön egy enter (carrige return), hogy a következő mérés adatai már új sorba kerüljenek (append).Az Omron doksik bújása közben ráleltem az FWRIT (701) és FREAD (700) utasításokra, tisztában vagyok azzal, hogy hogyan működnek.
Az első kérdésem az lenne, hogy string változót hogyan tudnék menteni? Próbáltam a MOV(021) utasítással, de az nem jó.
A második kérdésem, hogy van-e valamilyen opció, hogy a PC-n tudjam tesztelni a programot a kártya nélkül (gondolok itt olyanra, hogy esetleg virtuális CF káryta pl.)?Előre is köszi.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Escape from Tarkov
- Milyen RAM-ot vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SSD kibeszélő
- Bluetooth-headsetekről általában
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest