Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
byte-by
tag
válasz
Atomgeszi
üzenetére
halo !
azt kell mondanom, hogy azzal értek egyet aki szerint az okj-s tanfolyamon egy papírt szerezel, és valami kis információt.
én magam is egy okj-s képzést végeztem el a témában.akkor lesz jó szintű plc-s tapasztalata valakinek ha azzal foglalkozik, az a munkája, abból él, stb.
amikor felvettek az előző cégemhez plc-technikusnak, kicsit meg is ijedtem.kaptam laptopot, kábeleket, szoftvereket, stb. aztán hajrá. 15-20 állomásos gépek,~ 600 IO-val, stb. napokat-heteket ültem a gépek mellett rádugott laptoppal , de megérte.nálunk a plc-sek nem főiskolát végzettek voltak, ők mással foglalkoztak.persze volt kivétel.a plc nem elég.ismerni kell a plc-re rákapcsolható perifériákat , hiszen programozni azokat is kell.
mérőegységek, szervóhajtások, inverterek, analóg rendszerek, HMI-k,bus-rendszerek,kamera-rendszerek,stb.
mi az a topológia, mire jó a repeater,hogy kell kiépíteni egy profibus hálózatot?, stb.na, ezek és a plc kapcsolatáról egy szó sem volt a képzésen, de elvégezni mégis van értelme ha valakit érdekel és szeretne vele foglalkozni.csak folytatni kell.
ez rám is vonatkozik, van még mit tanulni.byte-by
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ingatlanos topic!
- LEGO klub
- DUNE médialejátszók topicja
- Bittorrent topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest