Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TanisG
csendes tag
Üdv Szirty!
Köszönöm a választ!
Win7 van a gépemen, de persze virtuális gépet is kénytelen vagyok használni XP-vel. A Step7 jelenleg a virtuális gépen van telepítve,de ebből a környezetből (még új a gép) még nem használtam a Step7-et. Szóval kérdés, hogy mi lesz. A régi PCMCI-os MPI adapteremtől meg kellett válnom, ezért kell új eszköz után néznem.Volt most nálunk egy román cég(székely szakemberekkel) és náluk láttam, hogy PROFIBUS-on keresztül csatlakoznak a PLC-hez és Helmholz 700-884-MPI21 programozó csatlakozót használnak.
Felkeltette az érdeklődésemet.... egy árajánlat kérést megér.Amit irtál(Szirty)a külső 24V-os táplálás kapcsán, az magyarázat lehet esetleg arra a jelenségre, hogy a fent említett csatlakozóval nem tudtak SIEMENS biztonsági relét programozni. Ők azt a magyarázatot vélték, hogy a speciális alkalmazások (mint például a biztonsági modulok) érzékenyek a SIEMENS-től eltérő gyártókra, ezért csak PG-n keresztül tudnak ilyen modulokat programozni.... bár ezen a tipuson van külső 24V-os csatlakozási pont, csak azt nem tudom, hogy be volt-e kötve amikor ezt probálták.
Amikor legközelebb jönnek azt hiszem kisérletezünk egyet, ha tényleg nem volt külső 24V bekötve.Köszönöm mégegyszer a gyors választ!

Tisztelettel:
TanisG
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Warships
- E-book olvasók
- Samsung kuponkunyeráló
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Napelem
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Eladó EVGA GTX570HD 2.5GB videokártya
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest