Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fixer_SH
tag
igen. ezekkel tisztaban vagyok, hogy miket tud egy PLC, kicsit beleastam mar magam en is, nomeg a foiskolan es elmondtak par dolgot. Irtam mar 1 programot CX-Programmer-ben, amit azota tobb gepben is hasznalnak (induktiv szenzorok, LED kapcsolgatas, magnesszelep vezerles es kozben PC soros portjarol irnak a PLC memoriajaba).
Ne ertestek felre nem akarom azt mondani, hogy a PLC = PIC + egy kis korites, csak Lazydog hozzaszolasat ugy ertettem, hogy mintha epiteni akarna egy egyszerubb PLC-t.. ezert kivancsi arra, hogy milyen belulrol. Es ha megnezzuk, akkor igazabol tenyleg ''csak'' annyi, hogy van egy vezerlo, es tettek hozza koritest, hogy ''jobban birja a gyurodest'' az iparban.
A #13-hoz: igen, en is PONTOSAN erre gondoltam! Ezert fogtam es kiprobaltam egy USB -> RS232 atalkitot... persze ez nem mukodott. Aztan fogtam egy masikat, ennek mar volt kulso tapja is, tehat inkabb valoszinu, hogy jo jelszinteket adna ki, de azzal sem mukodott... lehet, hogy epitek valami egyszeru MAX232-es kapcsolast... mondjuk azert gondolhatna az OMRON azokra akik laptoppal akarnak PLC-t programozni... ki az a birka, aki asztali geppel rohangal a hona alatt a ''terepre'' PLC-t programozni
Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- 10 millió fölött a NieR:Automata, a Square Enix pedig folytatást sejtet
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- World of Tanks - MMO
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- Kiváló Xbox Series S + tartozékok + Garancia!
- Eladó Linsoul Simgot Supermix 4 IEM Profi füles rengeteg extrával - 60.000 Ft!
- Ryzen 7 9700x AM5 CPU - garancia 2028.05. hóig
- Philips Evnia 27M2N8500 QD-OLED monitor 1440p 360Hz ALZA garancia
- MacBook Air (2020) M1 processzor, 8GB RAM, 256 GB kiváló állapotban eladó
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest