- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz balisz #79966 üzenetére
Szerintem:
[SPOILER]
"Az eredeti Star Wars karakterek talán nem vonultak picsogva száműzetésbe? Az utolsó Jedi ott buckalakók ijesztgetésével töltötte a szabadidejét, holott biztos tudta mi folyik a Galaxisban!"Nem. Obi Wan jól látható céllal volt a Tatooine-on: Luke közelében maradt és készenlétben állt arra, hogy kézbe vegye a sorsát.
"A térképes sztorielem tényleg ritka nagy baromság volt, de az nem volt az amikor egy kicsi lyukba bele kellett lőni és máris felrobban az egész halálcsillag?"
A térképes baklövésre nincs magyarázat, a kis lyukba való betalálást még meg tudom ideologizálni.
"-Na látod, ez egy az egyben az előző filmből van!"
Micsoda? A térképes elem egyáltalán nem, mert ott az eredeti filmben egy komplett üzenet és a halálcsillag tervdokumentációi voltak R2D2 háttértárában, ami teljesen érthetővé tette, miért olyan fontos a lázadóknak.
"-Szerintem örüljünk hogy Leia-ból keveset kaptunk, látszik hogy szegény Carrie Fisher már nincs teljesen rendben."
Én jobban díjaztam volna, ha semennyit nem kapunk belőle sem és Solo-ból sem.
"-Kylo Ren még mindig sokkal kidolgozottabb és emberibb karakter mint Darth Vader volt az első részben! Ott ő csak egy mászkáló, eltorzított hangú bádog doboz volt!"
És pontosan ez kellett ahhoz, hogy Darth Vader egy misztikus, félelmetes karakterré válhasson: ugyanis tulajdonképp az egész klasszikus trilógiában alig tudsz meg róla valamit. Se azt, hogy honnan jött, hogy mit csinált, hogy miként vált azzá, ami. Ettől volt zseniális a karakter, igazi sötét ló. Ezt itt már az első percben elb*szták.
"-Szerintem ki fog derülni hogy már volt valamilyen előképzettsége a lánynak korábban, de ha mégsem, akkor egyetértek."
Nem volt neki: láttuk a látomásában, ahogy (feltehetőleg) Luke kb. 3 éves korában faképnél hagyta a bolygón.
"-Nekem tetszettek ezek a karakterek, de ez egyéni ízlés kérdése. Leia amúgy meg még súlytalanabb volt az eredeti trilógiában."
Csakhogy ott nem is volt ilyen szintű katonai rangban. Egyébként nem volt súlytalanabb: kimenekítette a tervdokumentációt, üzent Obi Wan-nak, majd levezényelte a támadást a halálcsillag ellen. Ezt követően derekasan helytállt a Jedi visszatérben is, mint mezei katona.
"De ennek ellenére az eredeti sem a zseniális sztorija és kidolgozott karakterei miatt lett sikeres, hanem az újdonságérzete és a hangulata miatt."
Szerintem meg az eredeti film már önmagában felsorakoztatott egy csomó érdekes karaktert és a sztori sem volt szokványos. Önmagában is megállt, érthető és értékelhető volt, de ugyanakkor felkeltette a kíváncsiságot az emberben, hogy kik is ezek a karakterek, mi a múltjuk és mi lesz a jövőjük. A mostani film kapcsán teljesen hidegen hagy, hogy honnan kukázták elő ezt az új Sith Lord-ot (miért kellett már itt ellőni, hogy egyáltalán létezik - úgyis tudjuk, hogy egyszerre mindig minimum két Sith van), teljesen hidegen hagy Kylo Ren sorsa, de teljesen hidegen hagyott Han Solo halála is, mert egy ostoba bohócot csináltak belőle, aki majdhogynem járókerettel rohangászik a film első felében a csápos rémek elől - mondhatni meg is könnyebbülsz a halálával, pedig a Birodalom visszavágban arra is összerezzensz, ahogy lefagyasztják, pedig ott meg sem hal.
Hangulatra nekem egyáltalán nem volt Star Wars-os az Episode VII, sajnos nekem a borzongás elmaradt, köszönhetően a korábban már leírtaknak.
[/SPOILER][ Szerkesztve ]
Get Moded!
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest