- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
balisz
senior tag
válasz DM-Fan #79965 üzenetére
Látod, erről beszéltem, ezeknek a nagy része az előző részekben is megtörténtek! Az egyszerűség kedvéért csak a kiemelt részekre válaszolok.
Innentől !!SPOILER!!:
-Az eredeti Star Wars karakterek talán nem vonultak picsogva száműzetésbe? Az utolsó Jedi ott buckalakók ijesztgetésével töltötte a szabadidejét, holott biztos tudta mi folyik a Galaxisban!
-A térképes sztorielem tényleg ritka nagy baromság volt, de az nem volt az amikor egy kicsi lyukba bele kellett lőni és máris felrobban az egész halálcsillag? (ez vonatkozik a halálcsillagos felvetésre is)
-Na látod, ez egy az egyben az előző filmből van!
-Szerintem örüljünk hogy Leia-ból keveset kaptunk, látszik hogy szegény Carrie Fisher már nincs teljesen rendben.
-Kylo Ren még mindig sokkal kidolgozottabb és emberibb karakter mint Darth Vader volt az első részben! Ott ő csak egy mászkáló, eltorzított hangú bádog doboz volt!
-Szerintem ki fog derülni hogy már volt valamilyen előképzettsége a lánynak korábban, de ha mégsem, akkor egyetértek.
-Nekem tetszettek ezek a karakterek, de ez egyéni ízlés kérdése. Leia amúgy meg még súlytalanabb volt az eredeti trilógiában. Az igaz hogy az üzenete indította a sztorit, de utána szerintem egy nagy nulla volt, legfeljebb szép látványt nyújtott a férfiközönség számára.
Spoiler vége
De én sem akarom mindenáron védeni a filmet, tény hogy nagyrészt csak másolás volt, egy két karakter meg kidolgozatlan, de ez érthető, túlvállalták magukat a szereplők mennyiségét illetően. Az Egy új remény pont annyival volt jobb hogy az egy új film volt, ez pedig nem az, megértem azokat akik emiatt csalódottak. De ennek ellenére az eredeti sem a zseniális sztorija és kidolgozott karakterei miatt lett sikeres, hanem az újdonságérzete és a hangulata miatt. Legalább a hangulatot (szerintem, és a többség szerint is) sikerült megtartani. Ez is valami.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- Interactive Brokers társalgó
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Autós topik