- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
panada
tag
válasz DM-Fan #70185 üzenetére
Egyetértek ezekkel a megállapításokkal.
Annyit teszek hozzá a saját példámból kiindulva, hogy 2004-ben, amikor az első plazmát vettem (akkor még ha jól emlékszem, nem is nagyon volt más technológia 42"-ban) nem néztem utána ilyen részleteknek a neten, talán nem is voltak még ilyen lehetőségek, fórumok (nem is volt annyi tapasztalat még a plazma indulásakor). A ghost-ot, mint velejáró tényezőt elfogadtam, tudtam vele együtt élni. 2008-ban, amikor a második plazmát vettem, továbbra sem kezdtem akkor talán már létező fórumokat böngészni, ez a fajta (néha túlzott) információáramlás az elmúlt években terjedt el ennyire. A ghost továbbra is létező jelenség volt, nem volt vele gondom. Most pedig (2-3 hónapja) csak azért akadtam erre a fórumra, mert bizonyos pana plazmák típusára kerestem rá, teszteket, véleményeket olvasni, és bejött ez az oldal is, így itt is sokat olvasgattam, de természetesen nem az egészet.
A hangrendszernél (hangfalaknál) felhívták vásárláskor a figyelmemet a bejáratásra. A TV-nél soha. (Pedig azokat sem hipermarketekben vagy virágboltban vettem, anélkül hogy bárkit is meg akarnék bántani.)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest