- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz DM-Fan #64255 üzenetére
Attól én még körülményesnek érzem. Emellett örülök, ha magát a filmet van időm megnézni, extrát nagyon ritkán indítok el, doboz nézegetés, betét papír lapozgatás irdatlan luxusnak tűnik.
BD-n is van néha fél tucat előzetes, kis stúdió önreklám, és ezek közül nem lehet mindet léptetni, illetve a 6-8 léptetés már kényelmetlenség a film indításhoz képest. Nem vagyunk egyformák.
Ami az árat illeti, én azt szeretném megvenni, ami legjobban érdekel, nem pedig azt, ami akciós... Rengeteg szemét filmet letöltök (pedig közel se mindent, ami feltűnik), egészen biztosan megvettem volna azokból is jónéhányat, ahogy anno DVD-ből is. Most elvagyok a ~30 BD-vel, mert az mind többször nézhető, és ha valami nagyon tetszik, illetve nem kérnek érte pofátlanul sokat, akkor 2-3 havonta veszek egyet. Másfél óra szórakozásért sokallok 10e Ft-ot még akkor is, ha véletlenül a család összes tagjának nagyon bejön. Ami egyébként ritka, tekintve a korkülönbséget 6-41 év között. Ennyi pénzből egész nap elvagyunk pl. a Nyíregyházi Állatparkban, és biztosan mindenki jól szórakozik.A legjobb aláírás a héten
-
Ispy
veterán
válasz DM-Fan #64255 üzenetére
Egyáltalán nem érzem körülményesnek a lemezezést, sőt, áttekinthetőbb, mutatósabb így a gyűjtemény, arról nem beszélve, hogy egy-egy szép digibook-ot lapozgatni, steelbook-ot kézbevenni már önmagában is esztétikai élmény.
Biztosan így van, nekem személy szerint jobban bejön, hogy bekapcsolom a lejátszót és lapozgatók a jukeboxban (igaz nekem a kézzel foghatóság nem nyújt plusz élményt).
Bár egy időben úgy gondoltam, hogy DVD gyűjteményt fogok csinálni, aztán közben jött a BD, meg a "kölcsönzés", szóval ez abbamaradt, azóta is a fiókban hevernek.
(#64259) liszi70
Moderátor-szagot érzek!
De jó orrod van
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest