Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DM-Fan

Topikgazda

válasz Peace #25964 üzenetére

A Last of Us-t én is első nap meg fogom venni, ugyanis a Naughty Dog készíti, akik az Uncharted-szériát. Ha valamit érdemes megvenned PS3-ra, akkor az Uncharted 1-2-3-at feltétlen! Döbbenetesen jó széria, semmi nem nyújtott még olyan játékélményt, mint az a három játék, pedig kb. 25 éve játszom.

Pilács: sajnos igen.

bunddog: értem. Ha megbízható a forrás és jó állapotú a TV, nem sokat futott (gondolom nem új), akkor nyugodtan megveheti.
    A G20-on nem automatikus fényerőszabályozás van (illetve van az is, de az az öko mód és energiaakarékos mód kikapcsolásával mellőzhető), hanem van némi floating black jelenség, de azt egyrészt egy firmware-frissítés minimalizálta, másrészt nekem gyakorlatilag teljesen megszűnt a jelenség, miután bektattam a lejátszók és a TV közé a H/K erősítőmet.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

• kolosszus87

senior tag

válasz Peace #25964 üzenetére

Szerintem meg ne várj a PS4-re, mert rengeteg jó játék van PS3-a amik kihagyhatatlanok és még jönni is fog jó pár, a gép ára már egész korrekt. Az új gép pedig szoftverellátottság terén mindig gyenge, visszafelé kompatibilitás pedig itt sem lesz valószínűleg. Én úgy vélem egy új genereciós konzolt a megjelenéstől számítva 1, de inkább 2 év múlva érdemes venni, addig nem. Legalábbis én már az Super Nintendo óta így cserélem a konzoljaimat.

[ Szerkesztve ]

Panasonic TX-65LZ980E oled tv - Sony Playstation 5 - HyperX Cloud Alpha headset - Samsung HW-Q800C Soundbar - Dune HD Real Vision 4K media player

Új hozzászólás Aktív témák